Yatak odasından paylaştı!

Tuğba Ekinci, yatak odasında çektiği video ile sosyal medyada meydan okudu. "Bu ülkeye daha iyisi gelmeyecek" diyen Ekinci, "Daha iyisi varsa gösterin" dedi.

Şarkıcı Tuğba Ekinci, son dönemde sosyal medyada paylaştığı ve söyledikleriyle sık sık gündem oluyor. Geçtiğimiz gün sosyal medyayı eleştiri yağmuruna tutan Ekinci'den bugün şaşırtan bir paylaşım geldi.

"Her anınızı paylaşıyorsunuz zaten ona bir şey dediğimiz yok. Çünkü görmemişliğinize veriyorum. Lakin şu yemek sofranızı atmanız hiç hoş değil bence. Resmen görgüsüzlük. Yiyen var yemeyen var. Yediğiniz içtiğiniz sizin olsun. Biraz edepli olun. Yeter" sözlerinin ardından bugün yatak odasında çektiği videoyu takipçileriyle payşlaştı ve şu notu düştü: Yaza veda böyle olur.

Tuğba Ekinci çektiği videoda hayranlarına şunları söylüyor: Bu ülkeye daha iyisi gelmeyecek! Daha iyisi varsa gösterin... Var mı daha iyisi?

Geçtiğimiz aylarda yeni şarkısının tanıtımını poposunun fotoğrafını paylaşarak duyuran Tuğba Ekinci, daha sonra "Amma abarttınız şu resmi" diyerek bir kez daha paylaşımda bulunmuştu.