Tülin Şahin eski eşinin kızını kaçırmasından mı korkuyor?

Kapadokya’da düzenlenen bir moda etkinliğinde podyuma çıkan ünlü manken Tülin Şahin, eski eşi Pedro De Noronha’nın kızını kaçırmasından mı korkuyor?

Tülin Şahin, Kapadokya’da düzenlenen bir moda etkinliğinde podyuma çıktı. Yıllara meydan okuyan 41 yaşındaki ünlü model, fit görüntüsüyle dikkat çekti. Yaz sıcağında 2022 kış koleksiyonuna ait bir kıyafeti tanıtan şahin, “Bizim işimiz hep böyle ters” dedi.

Tülin Şahin bir süredir üzerinde çalıştığı şampuan markasının aynı zamanda yardım amacına da hizmet edeceğini belirtti.

Dünyaca ünlü Amerikalı model Cindy Crawford’a benzediği için lakabı Sivaslı Sindi olan Şahin’in geçen günlerde bir taksiciyle yaşadığı belirtilen esprili sohbet sosyal medyada çok konuşulmuştu. Taksicinin Şahin’e “Sizi birine benzetiyorum” dediği, ünlü mankenin de “Tülin Şahin mi?” diye sorması üzerine “Yok onu tanımıyorum ama eskiden manken sindi Crawford vardı. Aynı ona benziyorsun” dediği iddia edilmişti. 

Ünlü manken mayıs başında 2 yaşındaki kızı Siena Leyla ile deniz sezonunu açmış ve “İlk deniz tecrübesi... Ben de 1.5 yıl sonra ilk defa denize girdim. İkimiz de bu anları çok sevdik” yorumunu yapmıştı.

Tülin Şahin’in yollarını ayırdığı Portekizli yatırım danışmanı Pedro De Noronha’yla arasında süren davalar da sık sık gündeme geliyor. Ünlü modelin son olarak eski eşinin kızını kaçırmasından korktuğu, bu yüzden her yere kızıyla gittiği gündeme gelmişti.