Saatler sonra mucize kurtuluş: 2 aylık bebek 29 saat sonra kurtarıldı!

Merkez üssü Kahramanmaraş'ın Pazarcık ilçesi olan ve 10 ili etkileyen 7,7 büyüklüğündeki depremde çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor. Diyarbakır'da enkazın altından 27 saat sonra 1 kişi yaralı olarak kurtarıldı. Hatay'da ise depremden 29 saat sonra sonra 2 aylık Mehmet Çınar isimli bebek enkazdan sağ olarak çıkarıldı.

Saatler sonra mucize kurtuluş: 2 aylık bebek 29 saat sonra kurtarıldı!

Tüm Türkiye deprem bölgesinden gelecek güzel bir haber bekliyor. Mucize kurtuluşlara çok şükür ki bir yenisi daha eklendi.  Diyarbakır'da yıkılan binanın enkazından 27 saat sonra 1 kişi kurtarıldı.

30 YAŞINDAKİ ADAM YARALI OLARAK KURTARILDI

Kahramanmaraş'ın Pazarcık ilçesinde 7,7 büyüklüğündeki depremden etkilenen Diyarbakır'da yıkılan binalar arasında yer alan merkez Yenişehir ilçesi Kooperatifler Mahallesi Kurtismailpaşa 2. Sokak'taki Sözel Apartmanı'nda, enkaz altında kalanların kurtarılması amacıyla AFAD, UMKE, 112 Acil Sağlık, polis, jandarma ve itfaiye ekiplerinin yürüttüğü çalışmalar gece boyunca devam etti. Ekiplerin çalışması sonucu enkaz altından 27 saat sonra 30 yaşındaki Muhammet Süleyman Pekyanık kurtarıldı. Yaralı olarak enkazdan çıkarılan Pekyanık, sağlık ekiplerince ambulansla hastaneye kaldırıldı.

28 SAAT SONRA BİR KADIN KURTARILDI

Diyarbakır'da yıkılan binanın enkazından, arama kurtarma çalışmaları sonucu 28 saat sonra 1 kişi yaralı olarak çıkarıldı. 27 yaşındaki Merve Özgürdemir, merkez Yenişehir ilçesi Kooperatifler Mahallesi Kurtismailpaşa 2. Sokak'taki Sözel Apartmanı'nda ekiplerin çalışması sonucu kurtarıldı.

6 AYLIK BEBEK VE ANNESİ KURTARILDI

Hatay'ın Odabaşı Mahallesi'nde, depremlerde yıkılan binanın enkazından 30 yaşındaki Hülya Yılmaz ve 6 aylık bebeği Ayşe Vera Yılmaz, 29 saat sonra sağ çıkarıldı.

Saatler sonra mucize kurtuluş: 2 aylık bebek 29 saat sonra kurtarıldı! - Resim : 1

29 SAAT SONRA GELEN MUCİZE

Hatay'da depremden 29 saat sonra sonra 2 aylık Mehmet Çınar isimli bebek enkazdan sağ olarak çıkarıldı.

30 SAAT SONRA 5 YAŞINDAKİ ŞAHİN KURTARILDI

Kahramanmaraş’ta Şazibey Mahallesi Azerbaycan Bulvarı üzerinde yıkılan Serap Apartmanının enkazından 5 yaşlarında adının Şahin olduğu öğrenilen bir çocuk sağ olarak çıkartıldı. Depremden 30 saat sonra kurtarılan çocuğun yüzündeki korku, kurtarma ekiplerinin mutluluğu ise yüzlerine yansıdı.

Saatler sonra mucize kurtuluş: 2 aylık bebek 29 saat sonra kurtarıldı! - Resim : 2