Turabi ABD'de de şampiyon oldu

Amerika Birleşik Devletleri (ABD)'de düzenlenen War of the Worlds isimli yarışmaya katılan Turabi Çamkıran yarışmanın birinci oldu. Turabi, yarışmadan 750 bin dolar ödül kazandı.

Turabi ABD'de de şampiyon oldu
Fotoğraflar Turabi Çamkıran'ın Twitter hesabından alınmıştır.

Geçmişte Survivor Türkiye yarışması ile adını duyuran Turabi Çamıran ABD'de yayınlanan War of the Worlds (Dünya Savaşı) isimli yarışmaya katıldı. Türkiye'de katıldığı yarışmalardaki başarısı ile adından söz ettiren Turabi, kariyerine bir süre dizi oyuncusu olarak devam etti.

Şampiyon Turabi

Dizi projesinin tamamlanmasının ardından ABD'den gelen teklifi değerlendiren Turabi, Dünya Savaşı programının şampiyonu oldu. Büyük ödül 750 bin doları kazanan Çamkıran, duygularını sosyal medya hesabından şu sözlerle dile getirdi:

Birçok ülkenin yarıştığı Dünyalar Savaşında Türkiye adına savaşı ben kazandım ve şampiyon oldum. Benim için yarıştan çok bir onur meselesiydi. Her ne olursa olsun omuzuna Türkiye bayrağını takınca yükü ağır oluyor.

Bu yük altında ezilmediğim için çok mutluyum. Bu yarışa sunulmamın en büyük nedeni 2 şampiyonluğumun olmasıdır. Bu yüzden bana 3 projesinde yer veren ağabeyim Acun Ilıcalı'ya ve beni hiçbir zaman yalnız bırakmayan siz sevenlerime çok teşekkür ederim.

Turabi ABD'de de şampiyon oldu - Resim : 2
Turabi Çamkıran, War of the Worlds isimli yarışmada şampiyon olarak 750 bin dolar kazandı

Ayrıca Acun abi bir iddiamız vardı; '3. defa şampiyon olamazsın' demiştin. Survivor'da beni sağlığımdan dolayı geri çektiğin için o zaman ki dönem geçersiz olmuştur.

Ki iyi ki de oynatmadın belki de daha kötü olacaktım ve bu projede yer alamayacaktım. Ben de sana daha büyük bir 3. şampiyonlukla dönüyorum. Bence iddiayı ben kazandım. Yine de büyüğüm olarak karar senin.