Ebru Yaşar'a iki ödül birden...

Türk müziğinin güçlü ismi Ebru Yaşar,  bu yıl 13'ncüsü düzenlenen Quality of Magazine Dergisi'nin 'En Quality Ödüller Töreni'ne aldığı iki ödülle damgasını vurdu...

Ebru Yaşar'a iki ödül birden...

Maslak 1453 Cahide Palazzo’da gerçekleşen iş, sanat ve cemiyet hayatının en başarılı isimlerinin ödüllendirildiği törende Ebru Yaşar, Yılın En İyi Albümü ( Gel de Sevme)  ve En İyi Düet ( İçime Ata Ata) kategorisinde iki ödüle birden layık görüldü. Sahneden hayranlarına teşekkür eden Yaşar, tören sonunda basın mensuplarının sorularını yanıtladı…

Bayramın çok yoğun geçtiğini söyleyen Ebru Yaşar, "Sadece üçüncü günü ailece kutlayabildik. Yoğun geçirdik. Bayram gibi bayram yaşadık. Hem Kıbrıs’taydık hem buradaydık. Biz de böyle besleniyoruz, bizi dinlemeye gelen insanlarla.... Sahnede tabii ki mutlu oluyoruz. Şarkılarımızı seslendiriyoruz. Onun dışında üçüncü gün bayram kutlaması yaptık” dedi.

Ödüller eve sığmayacak gibi!

Almış olduğu ödülleri için daha önce bir 'Ödül evi' yaptırdığını açıklayan başarılı sanatçı, “Vallahi orada astarı yüzünden pahalı ya geldi arkadaşlar. Keşke bu işe girişmeseydim dedim. Ama ben zaten evi yaptırana kadar ödüller de maşallah artıyor. Oraya bir dolap yaptır, buraya dolap koydur derken... Beni bayağı bir masrafa soktu. Böyle giderse yer kalmayacak. Her an evi değiştirdim arkadaşlar falan diye de dönebilirim size” diye konuştu.

Ebru Yaşar'a iki ödül birden... - Resim : 1

İğne İplik'e klip geliyor!

Yaz aylarında neler yapacağı sorulan Yaşar, “Yine çok yoğun çalışacağız. Eski albümden ‘İğne iplik’ adlı şarkıma klip çekeceğim. Yeni bir şarkı yapamayacağım. Vaktim yok. Zaten yeni şarkı çıkardım. Biraz onların tadını, keyfini sürmek istiyorum açıkçası… Yazın zaten sahneler çok... Ama benim işim de belli olmaz. Yarın bir demo okumaya gideceğim. Bakalım sürpriz de gelebilir. Benim sağım solum da pek belli olmuyor yani” ifadelerini kullandı.