Kemal Sunal'ın kızı Ezo Sunal anne oldu! Bebeğine verdiği isim gündem oldu!

Türk sinemasının efsane sanatçısı Kemal Sunal’ın kızı Ezo Sunal anne oldu. Ezo Sunal ile Ömer Öztüyen çiftinin bebekleri dünyaya geldi.

Kemal Sunal'ın kızı Ezo Sunal anne oldu! Bebeğine verdiği isim gündem oldu!

Türk sinemasının efsane sanatçısı Kemal Sunal’ın kızı Ezo Sunal ile Ömer Öztüyen çiftinin bebekleri dünyaya geldi. İlk bebeklerine kavuşan çift, kızlarına Nova adını verdi.

Özel bir hastanede gerçekleştirilen doğumdan sonra, Başhekim Dr. Cengiz Bavbek yaptığı açıklamada, “Ezo Sunal ile Ömer Öztüyen çiftinin bebekleri 51 santim, 3.880 gram olarak dünyaya geldi. Bebeğin ve annenin sağlık durumları gayet iyi. Kendilerine sağlıklı ve uzun bir ömür diliyoruz” ifadelerine yer verdi.

Nova ne anlama geliyor?

Latince yeni kelimesinden alınmış, hiç yokken aniden yeni görünen yıldız anlamında kullanılmıştır. Nova, normalde sönük hatta görünmeyen, fakat zaman zaman aniden parlayarak dikkati çeken bir yıldız çeşidi. Latince yeni kelimesinden alınmış, hiç yokken aniden yeni görünen yıldız anlamında kullanılmıştır.

Nova isminin anlamı

Bir yıldız grubunun adı, Parlaklığı geçici olarak normal düzeyinin birkaç bin ile yüz bin katına çıkan, patlayan yıldızlar sınıfının ortak adı. Bir novanın parlaklığı, patlamasını izleyen birkaç saat içinde en üst düzeye ulaşır ve birkaç gün, ender