Türkan Şoray'dan yürek burkan Cüneyt Arkın paylaşımı: "Yokluğunu bilmek, düşünmek, öyle acı ki"

Cüneyt Arkın’ın Yeşilçam’da birlikte oynadığı ve diğer ünlü oyunculardan duygusal paylaşımlar gelmeye devam ediyor. Usta oyuncu Türkan Şoray da Cüneyt Arkın'ın ölümü ile ilgili yürek burkan bir gönderi paylaştı, “Seni sonsuza kadar kalbimde yaşatacağım” dedi.

Türkan Şoray'dan yürek burkan Cüneyt Arkın paylaşımı: "Yokluğunu bilmek, düşünmek, öyle acı ki"

Cüneyt Arkın'ın ölüm haberi sanat camiasından siyaset camiasına birçok kişiyi derinden sarstı. Ünlü oyuncunun ölümü ardından gelen veda mesajlarının ise ardı arkası kesilmiyor. Cüneyt Arkın ile Arım, Balım, Peteğim, Küskün Çiçek, Aşk Mabudesi, Gözleri Ömre Bedel gibi birçok filmde birlikte rol alan Türkan Şoray’ın paylaşımı yürek sızlattı.

"..YOKLUĞUNU BİLMEK, DÜŞÜNMEK, ÖYLE ACI Kİ..

Türkan Şoray Cüneyt Arkın ile bir karesini paylaşarak acısını takipçileriyle paylaştı. Şoray paylaşımında "Canım Cüneyt. Bundan sonra, yokluğunu bilmek, düşünmek, öyle acı ki… Seni sonsuza kadar kalbimde yaşatacağım… Sinema ve tüm sinemaseverlerde, yerin dolmayacak." dedi.

Türkan Şoray'dan yürek burkan Cüneyt Arkın paylaşımı: "Yokluğunu bilmek, düşünmek, öyle acı ki" - Resim : 1

"SANA AŞIK OLDUĞUM KADAR..."

Yıllar sonra Türkan Şoray’ın sunduğu “Sinema Benim Aşkım” programına katılan Cüneyt Arkın, usta oyuncuya olan hayranlığını şu sözlerle dile getirmişti:

“Sana aşık olduğum kadar sinemaya da aşıktım. İkisi bir araya gelince şaşırıyordum. Biz o filmlerde oynamıyorduk, aşkı var ediyorduk.”