Türkiye 0 Galler 2

EURO 2020 A Grubu ikinci maçında A Milli Futbol Takımı'mız, Bakü Olimpiyat Stadı'nda Galler ile kozlarını paylaştı. İlk maçında İtalya'ya 3-0 mağlup olan millilerimiz, bu karşılaşmayı 2-0 kaybederek turnuvadaki ikinci mağlubiyetini aldı ve üst tur umutlarını mucizelere bıraktı.

Türkiye 0 Galler 2

EURO 2020 A Grubu ikinci maçında A Millilerimiz Galler ile kozlarını paylaştı. Mücadeleyi Galler 1-0 kazandı.

Galler'e galibiyeti getiren golleri 42. dakikada Aaron Ramsey ve 90+5'te Connor Roberts kaydetti. Ayrıca konuk ekip 61. dakikada Gareth Bale'ın ayağından penaltıdan yararlanamadı.

Bu sonuçla birlikte iki maçın ardından A Milli Takım'ımız puan alamadı. Galler ise puanını 4'e yükseltti.

BALE'DEN 2 ASİST!

Bonservisi Real Madrid'de bulunan ve geçtiğimiz sezonu Tottenham'da tamamlayan Gareht Bale, penaltı kaçırmasına rağmen takımı adına 2 asist yaptı.

Maç sonu ortalık karıştı! Burak Yılmaz...

3 İSİM KADRODA YER ALMADI

A Millilerin 26 kişilik kafilesinden 3 isim Galler mücadelesinin 23 kişilik kadrosuna dahil edilmedi. Şenol Güneş, ilk maçta kadroda yer verdiği Enes Ünal'ı bu maçın kadrosuna dahil etmedi. Güneş, Enes Ünal'ın yerine Galatasaray'ın genç kanat oyuncusu Kerem Aktürkoğlu'nu mücadele kadrosuna dahil etti. Kadroya giremeyen diğer iki isim ise ilk maçta olduğu gibi Abdulkadir Ömür ve Rıdvan Yılmaz oldu.