Türkiye bu derbiyi bekliyor… Galatasaray- Trabzonspor maçı iptal mi olacak? Kar yüzünden oynanmayacak mı?

Süper Lig tüm heyecanı ile devam ederken, Süper Lig’de günün maçı Galatasaray ve Trabzonspor arasında oynanacak. Ancak İstanbul’da beklenen kar yağışı nedeniyle futbolseverler endişeli. Peki Galatasaray-Trabzonspor maçı iptal mi edilecek? Galatasaray-Trabzonspor maçı oynanmayacak mı? İşte yanıtı…

Türkiye bu derbiyi bekliyor… Galatasaray- Trabzonspor maçı iptal mi olacak? Kar yüzünden oynanmayacak mı?

Süper Lig tüm heyecanı ile devam ediyor. Süper Lig’de Galatasaray, Fenerbahçe, Beşiktaş ve Trabzonspor arasındaki şampiyonluk yarışının kızışmasıyla birlikte futbolseverler de bu takımların maçlarına büyük ilgi göstermeye başladı. Ligde haftanın maçı ise Galatasaray ve Trabzonspor arasında oynanacak. 

GALATASARAY-TRABZONSPOR MAÇI SAAT KAÇTA?

 Süper Lig’deki dev maç Galatasaray-Trabzonspor maçının saat kaçta oynanacağı ve hangi kanalda yayınlanacağı çok merak ediliyor. Sporseverler maç saatini araştırıyor. Maç saat 19.00’da Galatasaray’ın Arena Stadı’nda oynanacak. Mücadele Beinsports ekranlarında naklen yayınlanacak.

GALATASARAY-TRABZONSPOR MAÇI İPTAL EDİLİR Mİ?

 Futbolseverlerin bir diğer merak ettiği soru ise mücadelenin oynanıp oynanmayacağı ile ilgili. İstanbul’da öğleden sonra beklenen yoğun kar yağışının maçı etkileyip etkilemeyeceğini araştırılıyor.

Türkiye bu derbiyi bekliyor… Galatasaray- Trabzonspor maçı iptal mi olacak? Kar yüzünden oynanmayacak mı? - Resim : 1

 

 “YOĞUN KAR ALTINDA OYNANACAK”

Meteoroloji Uzmanı Kerem Ökten, milyonlarca insanın beklediği mücadele hakkında dikkat çeken bir paylaşımda bulundu. Ökten, “Yarın öğlene doğru İstanbul'un Avrupa yakasının iç kesimlerinde kar başlar. Akşam şehirde örtü oluşur. Galatasaray-Trabzonspor karşılaşması kar altında oynanır. Saha beyazlar…” dedi.

 "MAÇ İPTAL EDİLECEK Mİ?

Peki Galatasaray-Trabzonspor maçı iptal edilecek mi? Şu anda federasyon tarafından konuyla ilgili alınmış bir karar yok. Mücadelenin saatinde başlaması bekleniyor ancak ilerleyen dakikalarda zeminin futbol oynamaya müsait olmaması durumunda iptalle ilgili bir karar gündeme gelebilir.