Türkiye bu fotoğrafı konuşmuştu! Arka planındaki gerçek çok acı gelecek

Türkiye günlerden bu yana Azerbaycanlı Server Beşirli’nin fotoğrafını konuşuyor. Arabasına Türk bayrağı asıp yola çıkan Beşirli’nin evindeki tüm yorganları Türkiye’ye göndermek için arabasına aldığı detayı ise milyonları duygulandırdı. Diğer yandan Azerbaycanlı yetkililerin Beşirli’ye araba hediye ettiği öğrenildi.

Türkiye bu fotoğrafı konuşmuştu! Arka planındaki gerçek çok acı gelecek

Türkiye bir yandan depremin yaralarını sarmaya çalışırken, diğer yandan da zor günlerinde yanında olanlara teşekkür ediyor. Türkiye’ye en büyük desteğin geldiği Azerbaycan’da kaydedilen bir fotoğraf herkesin yüreğini ısıtmıştı.

Türkiye bu fotoğrafı konuşmuştu! Arka planındaki gerçek çok acı gelecek - Resim : 1

YORGANLARI ESKİ ARABASINA YÜKLEDİ

İsminin daha sonradan Server Beşirli olduğu öğrenilen bir vatandaş, deprem haberini alır almaz evindeki yorganları eski arabasına yükleyip, bir de yanına Türk bayrağı dikip yola koyulmuştu.

Türkiye bu fotoğrafı konuşmuştu! Arka planındaki gerçek çok acı gelecek - Resim : 2

FOTOĞRAF HAKKINDAKİ ACI GERÇEK

Fotoğrafın Türkiye’de gündem olmasının ardından Beşirli ile ilgili bir gerçek de ortaya çıktı. Buna göre Beşirli’nin evdeki tüm yorganları arabaya yüklediği ve “Kardeşlerim üşürken ben ısınmam” dediği öğrenildi. Şimdi Türkiye’nin her yerinden Beşirli’ye teşekkür yağıyor. 

Türkiye bu fotoğrafı konuşmuştu! Arka planındaki gerçek çok acı gelecek - Resim : 3