Türkiye bu görüntüyü asla unutamayacak! 20 günlük Kerem bebek ellerinde annesinin saçıyla enkazdan çıkarıldı

Kahramanmaraş'ta meydana gelen depremde arama kurtarma çalışmaları devam ederken Türkiye'nin asla unutamayacağı bir görüntü ortaya çıktı. 20 günlük Kerem bebek enkazdan elinde annesinin saçıyla birlikte kurtarıldı.

Türkiye bu görüntüyü asla unutamayacak! 20 günlük Kerem bebek ellerinde annesinin saçıyla enkazdan çıkarıldı

Kahramanmaraş'ın Pazarcık ilçesinde 6 Şubat'ta 7.7 ve 7.6 büyüklüğünde meydana gelen deprem tüm dünyayı sarstı. Arama kurtarma çalışmaları devam ederken depremden 60 saat sonra 20 günlük bir bebek enkazdan çıkarıldı. O mucize herkesi sevindirirken Kerem'in avucunda annesinin saç tellerinin olması yürek burktu.

TÜRKİYE BU GÖRÜNTÜYÜ ASLA UNUTAMAYACAK!

Can kayıpları artarken bölgeden gelen kurtarma haberleri tüm Türkiye'ye umut oluyor. Depremin 60'ıncı saatinde tüm Türkiye'yi ağlatan o görüntüler geldi. 20 günlük Kerem bebeğin enkazdan çıkarıldıktan sonra avucunda annesinin saç tellerinin olması herkesin yüreğini sızlattı. 

Bir mucize daha Hatay'dan geldi. 60 saat sonra enkazdan kurtarılan 20 günlük Kerem bebek, herkesin yüzü güldürürken avcunun içindekini görenler kendine gelemedi. Reuters'tan Kemal Aslan paylaştığı fotoğraflara "8 Şubat 2023'te Hatay'da meydana gelen ölümcül depremin ardından enkazın altından kurtarılan 20 günlük Kerem Ağırtaş adlı erkek bebek bir kurtarıcı tarafından tutuluyor." notunu düştü.