Türkiye - Cebelitarık Canlı izle, Türkiye - Cebelitarık maçı şifresiz izle

Türkiye ile Cebelitarık, Dünya Kupası Avrupa Elemeleri Grup G 9.hafta maçında karşı karşıya geliyor. Futbolseverler Türkiye Cebelitarık maçını canlı izlemek istiyor. Peki, Türkiye Cebelitarık maçı hangi kanalda? İşte Türkiye – Cebelitarık canlı izleyebileceğiniz kanal…

Türkiye - Cebelitarık Canlı izle, Türkiye - Cebelitarık maçı şifresiz izle

Türkiye ile Cebelitarık Dünya Kupası Avrupa Elemeleri Grup G mücadelesinde Fatih Terim Stadyumu’nda karşı karşıya geliyor. Her iki takım da rakibi karşısında galibiyet elde etmek için mücadele verecek. Maçta hakem Serhii Boiko düdük çalacak. Futbolseverler, " Türkiye - Cebelitarık maçı ne zaman, hangi kanalda?" sorusunu gündeme getirdi. İşte Türkiye – Cebelitarık canlı izleyebileceğiniz kanal…

Türkiye - Cebelitarık Canlı izle, Türkiye - Cebelitarık maçı şifresiz izle - Resim : 1

Türkiye - Cebelitarık maçı saat kaçta hangi kanalda?

Saat 20:00’de başlayan müsabaka TRT 1 kanalından canlı olarak yayınlanıyor.

Türkiye - Cebelitarık iddia oranları

Türkiye: -

Beraberlik: 15.00

Cebelitarık: 30.00

2,5 gol üstü: -

2,5 gol altı: 4.50

Türkiye-Cebelitarık muhtemel 11'ler:

Türkiye: Uğurcan, Zeki, Merih, Çağlar, Caner, Berat, Orkun, Hakan, Kerem, Halil, Burak

Cebelitarık: Coleing, Sergeant, R.Chipolina, Wiseman, Mouelhi, J.Chipolina, Walker, Ronan, Torrilla, Valarino, Styche

Direnci Hakan Çalhanoğlu kıracak

Ay-Yıldızlılar'da, bu akşamki Cebelitarık karşılaşmasında en önemli ismi kaptan Burak Yılmaz ile Hakan Çalhanoğlu olacak. Burak, son olarak 2-1 kazanılan kritik Letonya deplasmanında uzatma anlarında attığı penaltı golüyle Milli Takımımız'ın 2022 Dünya Kupası finallerine gitme umudunu sürdürmesini sağlamıştı. Burak, elemelerde attığı toplamda 5 golle de Ay-Yıldızlılar'ın bu açıdan en skorer ismi konumunda yer alırken Hakan da Cebelitarık karşısında hücumlarımızı yönlendiren oyuncumuz olarak ön plana çıkacak. Zayıf rakibimizin katı bir savunma ile maça başlayacağını düşünürsek, İnter'de oynayan yıldızımızın frikikler ya da duran toplardaki ustalığı, kilidi çabuk açmamızda bize büyük katkı sağlayacak.

Ozan Tufan kadrodan çıkarıldı

A Milli Takımımızın dün akşam yapılan antrenmanında sağ dizinde sakatlık yaşayan Ozan Tufan, Cebelitarık maçı öncesinde aday kadrodan çıkarıldı.

Kart sınırında 9 isim var

2022 Dünya Kupası öncesi Play-Off şansını zorlamak isteyen Ay-Yıldızlılar'da, Cebelitarık maçı öncesi kart sınırındaki isimlerin sayısı dikkat çekiyor. Zeki Çelik, Mert Müldür, Çağlar Söyüncü, Berat Özdemir, Hakan Çalhanoğlu, Burak Yılmaz, Kenan Karaman, Orkun Kökçü ve Kaan Ayhan bu akşam kart görürlerse, Karadağ deplasmanında forma giyemeyecekler.

Cengiz Ünder kamptan ayrıldı

Sağ arka adalesindeki sakatlık nedeniyle A Milli Takımımız'ın, Cebelitarık ve Karadağ maçlarında yer alamayacağı belirlenen Cengiz Ünder, tedavisinin Milli Takım kampındaki bölümünün tamamlanmasının ardından kamptan ayrıldı. Teknik heyet ve takım arkadaşlarıyla vedalaşan Cengiz, kalan iki maç öncesi arkadaşlarına ve teknik heyete başarı dileklerini gönderdi.

Türkiye kaçıncı sırada?

Gruptaki son maçında, deplasmanda Letonya’yı 90+9. dakikada Burak Yılmaz’ın penaltıdan attığı golle 2-1 mağlup eden ay-yıldızlı ekip, son iki maç öncesinde Dünya Kupası’na katılma iddiasını sürdürüyor. G Grubu’nda Hollanda 19 puanla lider durumda bulunurken, 17 puana sahip Norveç ikinci, Türkiye ise 15 puanla üçüncü sırada yer alıyor. Grubu lider bitiren ekip Dünya Kupası’na doğrudan katılırken, grup ikincisi ise play-off oynama hakkı elde edecek. Rakiplerinin puan kaybını bekleyen Türkiye, iki maçını da kazanmak istiyor.