Türkiye için, Adana, Hatay, Mersin ve Antalya için 26 Eylül tarihi verildi. Pimi çekilmiş bomba gibi nereye gideceği belli değil

Meteoroloji uzmanı Kerem Ökten sosyal medya hesabından Akdeniz bölgesindeki illerimiz Adana, Hatay, Mersin ve Antalya için 26 Eylül tarihini verdi. Kasırga tehdidi yeniden kapımızda.

Türkiye için, Adana, Hatay, Mersin ve Antalya için 26 Eylül tarihi verildi. Pimi çekilmiş bomba gibi nereye gideceği belli değil

Meteoroloji uzmanı Kerem Ökten sosyal medya hesabından Akdeniz'le ilgili ürkütücü bir bilgi paylaştı. 

Ökten, Akdeniz'de geçtiğimiz günlerde Libya'yı vuran kasırganın bir kez daha Akdeniz'deki ülkeleri hedef alabileceğini dile getirdi. 

PİMİ ÇEKİLMİŞ BOMBA GİBİ

Ökten, "Akdeniz'de Kasırga ihtimali devam ediyor. 26 Eylül civarı. Bu Kasırga nereyi vurur bilinmiyor..." ifadelerini kullandı. 

Türkiye için, Adana, Hatay, Mersin ve Antalya için 26 Eylül tarihi verildi. Pimi çekilmiş bomba gibi nereye gideceği belli değil - Resim : 1