CANLI Türkiye - İzlanda

A Milli Futbol Takımımız Türkiye, Avrupa Şampiyonası Elemeleri H Grubu 9. maçında İzlanda ile karşı karşıya geliyor. Türkiye - İzlanda maçını canlı olarak yayınlayacak yayıncı kuruluş bilgileri de belli oldu. İşte Türkiye - İzlanda canlı yayın bilgileri ve detayları...

CANLI Türkiye - İzlanda

Avrupa Şampiyonası H gurbunda yer alan Türkiye, 9. maçında İzlanda karşısına çıkıyor. Grupta 9 maçta 6 galibiyet, 1 beraberlik, 1 mağlubiyeti olan Türkiye 19 puanda birinci sırada yer alıyor.

Türkiye, İzlanda karşısında 1 puan alması durumunda gruptan çıkmayı garantileyecek. Hem İzlanda hem de Andorra'yı mağlup etmemiz durumunda ise Türkiye gruptan lider olarak çıkacak.

Şenol Güneş yönetimindeki Milli Takım'da sakatlık şoku da yaşanıyor. Cenk Tosun'un yaşadığı sakatlık nedeniyle İzlanda ve Andorra maçlarında forma giyemeyeceği açıklandı.

Öte yandan Cengiz Ünder'in ise Türkiye - İzlanda maçında forma giymesi bekleniyor.

İlk 11'ler

Türkiye: Mert Günok, Umut Meraş, Çağlar, Merih, Zeki, Mahmut, Okay, Ozan Tufan, Hakan, Cengiz. Burak.

İzlanda: Halldorsson, Palsson, R.Sigurdsson, Fjulason, A.Skulason, A.Sigurdsson, Sigurjonsson, B.Bjarnason, Traustason, G.Sigurdsson, Sigthorsson

Türkiye İzlanda canlı maç yayını

Taraftarın merak ettiği diğer bir soru ise Türkiye - İzlanda maçı canlı yayını. Tüm gözlerin Türk Telekom Arena Stadı'nda olacağı Türkiye İzlanda canlı yayını TRT1'den canlı olarak yayınlanacak. Türkiye İzlanda maçı saat 20.00'de başlayacak. Maçta hakem Anthony Taylor düdük çalacak.