Türkiye Kempo şampiyonası yapıldı

Türkiye KEMPO Türkiye şampiyonası Esenlerde bulunan Mehmet Öcalan Spor Kompleksi'nde yapıldı. Efe Deniz Yıldız 70, Kayra Sinem Çavuşoğlu 36, Emirhan Koşar 91, Enis Çebi 35, Ege Ertaş Özak 45, Kerem Altuntaş 65 kiloda Türkiye şampiyonu olarak Milli takıma gitmeye hak kazandı.

Türkiye Kempo şampiyonası yapıldı

Türkiye KEMPO Türkiye şampiyonası Esenlerde bulunan Mehmet Öcalan Spor Kompleksi'nde yapıldı.

Türkiye Kempo şampiyonası yapıldı - Resim : 1Önder Saday spor kompleksine bağlı Efe Deniz Yıldız 70, Kayra Sinem Çavuşoğlu 36, Emirhan Koşar 91, Enis Çebi 35, Ege Ertaş Özak 45, Kerem Altuntaş 65 kiloda Türkiye şampiyonu olarak Milli takıma gitmeye hak kazandı.

Türkiye Kempo şampiyonası yapıldı - Resim : 2Genç sporcular yaptığı açıklamada Milli takıma hak kazandıkları için mutlu olduklarını ve Türkiye'yi Avrupa'da temsil etmek için can attıklarını belirtti.

Türkiye Kempo şampiyonası yapıldı - Resim : 3Polis okulunda da genç polis adaylarına eğitim veren Spor hocası Önder Saday ise genç sporcularından 6 sporcunun Türkiye şampiyonu olmasından mutlu olduğunu en iyi şekilde Türkiye'yi temsil edeceğinden şüphesi olmadığını söyledi.