Türkiye yanıyor! Yangınlarla ilgili son dakika haberleri gelmeye devam ediyor

Türkiye 8 gündür orman yangınlarıyla boğuşuyor. Yangınların devam ettiği 7 kentin 14 bölgesinde ise çalışmalar havadan ve karadan devam ediyor. Yere atılan sigara izmaritleri ise tehlike saçıyor.

Türkiye yanıyor! Yangınlarla ilgili son dakika haberleri gelmeye devam ediyor

Türkiye’nin bir çok kentinde eş zamanlı olarak başlayan yangınlar ormanları yok etmeye devam ediyor. Son olarak Milas’taki mücadelede ise alevler rüzgârın da etkisiyle ne yazık ki termik santrale ulaşmış durumda.

tv100 ekipleri; Manavgat, Bodrum, Milas gibi bir çok bölgeden canlı yayınlarla yangınlarla ilgili son durumları aktarmaya devam ediyor.

Son olarak tv100 haber merkezine gelen çok sayıda şikayet ise ormana atılan sigara izmaritleri oldu.

Bodrum’daki yangınlarla mücadele havadan ve karadan devam ederken tv100 haber merkezi bölgede yaptığı incelemelerde ormanlık alana atılan sigara izmaritlerinin tehlike saçtığını tespit etti.

Yere iki defa izmarit atan vatandaşa tepki

Muğla’nın Mumcular ilçesine bağlı Pınarbelen Mahallesi’ne yere iki defa izmarit attığı belirtilen bir kişiye, iki vatandaş sert tepki gösterdi.

İzmarit yere atan kişi tepki gösteren vatandaşlara “Vallahi haklısınız, yanlışlıkla oldu” diye karşılıklı verdi.

Bu sırada bir vatandaşın ise, “İnsanlar dağda mücadele verirken yanıyor. Kaç gündür yangınla mücadele veriyoruz. Sen niye yere atıyorsun onu” şeklinde tepki verdi.