Efsane dizi Netflix Türkiye'ye geri döndü, iki buçuk ay süren ayrılık sona erdi!

Türkiye'de dahil tüm dünyada ikonik hale gelen Friends dizisi, Netflix Türkiye'ye geri döndü! Hayranları dizinin Netflix'ten kaldırılmasına çok üzülmüştü. Fakat 2 buçuk ay süren ayrılığın ardından efsane dizinin tekrar Netflix Türkiye izleyicileri ile buluşacağı ortaya çıktı.

Efsane dizi Netflix Türkiye'ye geri döndü, iki buçuk ay süren ayrılık sona erdi!

David Crane ve Marta Kauffman tarafından yaratılan, 1994-2004 yılları arasında yayınlanan Friends dizisi, sevenleriyle tekrar Netflix Türkiye'de buluşacak. Başrollerinde Jennifer Aniston, Courteney Cox, Lisa Kudrow, Matt LeBlanc, Matthew Langford Perry ve David Schwimmer'ın yer aldığı komedi dizisi, geçtiğimiz Mayıs ayında gösterim haklarının HBO Max‘e geçmesi ile birlikte dizi Netflix’ten kaldırılmıştı.

Efsane dizi Netflix Türkiye'ye geri döndü, iki buçuk ay süren ayrılık sona erdi! - Resim : 1

Toplam 10 sezon süren Friends dizisi, bir diğer dijital yayın platformu olan BluTV‘den de Temmuz ayında ayrılmıştı. Friends, ABD’de HBO Max üzerinden yayınlanıyor. Yaşanan iki buçuk aylık bir ayrılığın ardından ise Netflix'e geri döndü. Fakat dizinin Blu Tv'ye tekrar dönüp dönmeyeceği bilinmiyor.

Friends dizisi; 20'li yaşlarında hepsi birbirinden farklı karakterde olan 3 kadın ve 3 erkek karakterden oluşan New York'ta yaşadıkları hareketli, komik, eğlenceli ve hayat dolu maceraları konu alıyor.