Türkiye'de Gaziantep'teki hayvanat bahçesinin kafesinde tutulan aslan dördüz yavruladı. Aslanın sahibi duyanları daha şaşırttı

Gaziantep Hayvanat Bahçesi'ndeki kafeste tutulan 4 aslandan biri, dördüz doğurdu. Ancak herkes, asıl aslanların sahibinin kim olduğunu öğrenince büyük bir şaşkınlık yaşadı.

Türkiye'de Gaziantep'teki hayvanat bahçesinin kafesinde tutulan aslan dördüz yavruladı. Aslanın sahibi duyanları daha şaşırttı

Gaziantep Hayvanat Bahçesi, dünyanın en önemli hayvanat bahçeleri arasında yer alıyor. Gaziantep Hayvanat Bahçesi'nde tutulan çok sayıda hayvan var. Bu hayvanlar arasında aslanlar da yer alıyor. 

2 dişi 2 erkek olan aslanlardan biri bugün dördüz doğurdu. Ancak aslanın dördüz doğurması kadar, sahibinin kim olduğu da şaşkınlık yarattı. 

Türkiye'de Gaziantep'teki hayvanat bahçesinin kafesinde tutulan aslan dördüz yavruladı. Aslanın sahibi duyanları daha şaşırttı - Resim : 1

ASLANLARIN SAHİBİ CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN! 

Gaziantep Hayvanat Bahçesi'nde doğum yapan aslanların sahibinin Cumhurbaşkanı Erdoğan olduğu öğrenildi. Aslanların, Cumhurbaşkanı Erdoğan'a Sudan Cumhurbaşkanı Ömer El Beşir tarafından hediye edildiği kaydedildi. 

ANKETLE İSİM VERİLECEK

Normal şartlarda en fazla 2 aslan doğumunun yaygın olduğunu ifade eden Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin aslanlara çok iyi baktıklarını belirterek, 4 yavru aslanının dünyaya geldiğini ve anketle bunlara isim vereceklerini ifade etti.