Türkiye'de kent meydanından gelen bir haber polis ekiplerini harekete geçirdi. Olayı öğrenenlerin gözleri yaşardı

Türkiye'nin güzel kentleri arasında yer alan Bilecik kent merkezinde Türk bayrağının iplerinin kopması üzerine bayrağın dalgalanamaması ekipleri harekete geçirdi. İhbar üzerine bölgeye gelen ekipler bayrağı yeniden dalgalandırdı. Olayları öğrenenler duygulandı.

Türkiye'de kent meydanından gelen bir haber polis ekiplerini harekete geçirdi. Olayı öğrenenlerin gözleri yaşardı

Merkez Tevfikbey Caddesi üzerinde seyir halinde olan sürücüler, yol üzerine asılan Türk Bayrağı'nın bir tarafının koptuğunu fark ederek durumu 155'i arayarak, polis ekiplerine bildirdi. İhbar üzerine bölgeye giden ekipler, durumu belediye haber verdi. Cadde üzerine gelen belediyeye ait sepetli araç ile trafik polislerin kontrollü bir şekilde trafiği durdurarak Türk Bayrağı'nı düzeltildi.

Cadde üzerindeki esnaflar, “Rengini şehitlerimizin kanından alan ay yıldızlı al bayrağımıza hak ettiği saygıyı göstermek her Türk vatandaşının ödevidir. Çalışmalarını bu şekilde özenle gerçekleştiren emniyet mensubu arkadaşlarımıza da belediyemiz çalışanlarına da çok teşekkür ediyoruz. Bir kere daha gurur duyduk” dediler. 

Türkiye'de kent meydanından gelen bir haber polis ekiplerini harekete geçirdi. Olayı öğrenenlerin gözleri yaşardı - Resim : 1