Tatil beldesinde yılan paniği! 2 metre uzunluğunda

Türkiye'nin en önemli tatil beldelerini barındıran Muğla'da birkaç gündür ev ve işyerlerine giren yılanlar paniğe neden oldu.

Tatil beldesinde yılan paniği! 2 metre uzunluğunda

Muğla Fethiye ilçesinde samanlıktaki çuvalların arasında yılan olduğunu gören kişi itfaiye ekibine haber verdi. Gelen ekipler yılanı yakalayarak doğaya saldı. Öte yandan dün de Muğla'nın Marmaris ilçesinde, bir evin mutfağında yılan paniği yaşandı. 2 metre uzunluğundaki siyah yılanı buzdolabından çıkardı.

Muğla Fethiye ilçesinde Çatalarık Mahallesi'nde samanlıktaki çuvalların arasında yılan olduğunu gören kişi, durumu Muğla Büyükşehir Belediyesi Fethiye İtfaiye Grup Amirliğine bildirdi.

İhbar üzerine adrese giden itfaiye ekibi, yaklaşık 2 metre uzunluğundaki yılanı yakaladı. Bidona koyulan yılan, daha sonra doğal yaşam alanına bırakılmak üzere götürüldü.

Muğla'nın Marmaris ilçesi Hisarönü Mahallesi Limanbaşı Sokak'taki bir evin mutfağındaki buzdolabının motor kısmında yılan olduğunu gören ev sahibi durumu Muğla Büyükşehir Belediyesi Marmaris İtfaiye Grup Amirliğine bildirdi.

İhbar üzerine adrese giden itfaiye ekibi, yaklaşık 2 metre uzunluğundaki siyah yılanı buzdolabından çıkardı. Yılan daha sonra doğal yaşam alanına salındı.