Ebru Yaşar'dan muhteşem sezon finali

Türkiye'nin güçlü sesi ünlü sanatçı Ebru Yaşar, İstanbul'da sezon finali yaptı. Sahne aldığı mekan dolup taşarken, dinleyicilerine unutulmaz bir müzik ziyafeti sundu.

Ünlü sanatçı güçlü yorumcu Ebru Yaşar, uzun süredir sahne aldığı Maslak'taki Yeni Gazino'da sezon finali yaptı. Mekanı tıka basa dolduran sevilen sanatçı şarkılarını dinleyicileriyle birlikte söyledi. Muhteşem bir sezon finaliyle seyircilere unutulmaz bir gece yaşattı. 

Şık siyah bir elbise ile hayranlarının karşısına çıkan yaşar, göz kamaştırdı. Yaşar, sevilen şarkılarını peş peşe söyledi, hayranları da eşlik etti.

Ünlü sanatçı, sahnesinin ardından gazetecilerin sorularını yanıtladı. Bayram programını açıkladı. Yaşar, "Bayramda ilk gün Bodrum’dayım, ikinci gün Kıbrıs’tayım, bir gün dinleniyorum, sonraki gün de Çeşme’deyim. Beklerim bütün sevenlerimi.Sağ olsunlar zaten beraber oluyoruz. Bugün de yine burayı doldurdular, taşırdılar. Sağ olsunlar" dedi.

Ebru Yaşar, ekibinin meslek hayatının 25’inci yılı nedeniyle hazırladığı belgeselle ilgili "Benim 25 yıldır yanımda olan arkadaşlarım var, benimle birlikte kader birliği yapmış arkadaşlarım var, ellerinde arşivler var, kamera arkalarımız var. Çok istiyorlar belgesel tadında mini bir şey yapmak. Bakalım herhalde çekiyorlar. Bir yerden sürekli çekiyorlar" dedi.