Türkiye'ye 13 Haziran Salı hakkında flaş bir uyarı geldi. Herkes flaş uyarıya bakıp kendisini ona göre hazırlasın

Avrupa'da bu hafta sonundan itibaren yağışların geri dönmesi bekleniyor. Meteorolojik kaynaklar, sıcak havalara aldanmaması gerektiğini ve dolu yağışlarının görülebileceğini ifade ediyor. Türkiye'de ise 13 Haziran salı günü tüm yurtta serin ve yağışlı bir hava bekleniyor.

Türkiye'ye 13 Haziran Salı hakkında flaş bir uyarı geldi. Herkes flaş uyarıya bakıp kendisini ona göre hazırlasın

Dünya meteorolojik kaynakları tarafından Avrupa'ya çok önemli bir uyarı yapılmıştı. Söz konusu uyarıda Avrupalıların sıcak havalara aldanmaması gerektiği ifade edilerek, sıcak havaların ardından yeniden soğukların görülmeye başlanacağı dile getirildi. Türkiye için de aynı durum geçerli. Türkiye'de havaların serinleyeceği tarihe ilişkin flaş bir uyarı yapıldı. 

13 HAZİRAN SALI YURDUN GENELİNDE ETKİLİ OLACAK! 

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün resmi sitesinden alınan verilere göre 13 Haziran salı günü Türkiye genelinde havalar bir anda serinleyecek. Hava sıcaklıklarının düşmesiyle birlikte yurdun geniş kesimlerinde yağmurun etkili olması bekleniyor. Plan yapacak vatandaşların planlarını bu tarihe göre yapmalarının önemine de dikkat çekildi. 

İşte Meteoroloji tarafından paylaşılan harita görüntüsü: 

Türkiye'ye 13 Haziran Salı hakkında flaş bir uyarı geldi. Herkes flaş uyarıya bakıp kendisini ona göre hazırlasın - Resim : 1