Türkiye'ye Haziran ayının 1. 2.. ve 3. haftası için feci uyarı... Herkes hesabını sil baştan yapmak zorunda

Türkiye'de tatil planı yapan vatandaşları yakından ilgilendiren haber, kısa bir süre önce meteorolojik kaynaklar tarafından paylaşıldı. Kaynaklar tarafından yapılan değerlendirmeye göre Türkiye'de haziran ayının ilk 3 haftası da sıcakların beklenmediği kaydedildi. Haziran ayı için tatil planı yapan vatandaşların bu planlarını ertelemek zorunda kalabileceği ifade edildi.

Türkiye'ye Haziran ayının 1. 2.. ve 3. haftası için feci uyarı... Herkes hesabını sil baştan yapmak zorunda

Türkiye'de hava dengesi artık bir daha geri gelmemek üzere değişiyor. Çünkü coğrafyalarda iklim değişikliğinden kaynaklı olarak iklimlerde değişim meydana geliyor. Türkiye bundan 5 sene sonra şu ana göre çok daha kurak olacak. Aynı zamanda da aşırı hava olayları meydana gelecek. Seneye de yazın geç gelmesi bekleniyor. 

HAZİRAN AYINDA TATİL PLANI YAPANLAR SİL BAŞTAN! 

Son olarak haziran ayında tatil planı yapan vatandaşlarla ilgili üzücü bir haber geldi. Meteorolojik kaynaklar tarafından yapılan değerlendirmeye göre Türkiye'de önümüzdeki haziran ayının ilk 3 haftası boyunca da sıcakların beklenmediği kaydedildi. Bu da haziran ayına ilişkin tatil planı yapan vatandaşların bir kez daha planlarını gözden geçirmesi gerektiğine işaret ediyor.