Türkiye'ye tatil için gelmişti! Tedavisini yaptıran İngiliz turiste ülkesinden büyük şok

Türkiye'ye tatile geldiği sırada rahatsızlanmasının ardından Türkiye'deki hastanede tedavi edilen ve ülkesine gönderilmek istenen İngiliz turist, ülkesinden şok bir yanıt aldı.

Türkiye'ye tatil için gelmişti! Tedavisini yaptıran İngiliz turiste ülkesinden büyük şok

56 yaşındaki Gill Taylor,  Türkiye'de Marmaris'ta tatile geldikten sonra rahatsızlandı. Acil olarak hastaneye kaldırılan İngiliz kadın, Türkiye'deki ilk müdahalesinin ardından kurtarıldı. 

NAKİL DURUMUNA GELDİ 

Türk doktorlar tarafından yapılan müdahalenin ardından İngiliz kadın, ülkesine nakil edilecek seviyeye geldi. 

Türkiye'ye tatil için gelmişti! Tedavisini yaptıran İngiliz turiste ülkesinden büyük şok - Resim : 1

AİLESİNDEN ŞOK YANIT 

Ancak kadının ailesinden şok bir yanıt geldi. İngiliz basınında yer alan habere göre kadının ailesi, şehirlerinde boş hastane yatağı olmadığı için annelerini alamayacaklarını söyledi. 

TÜRKİYE'DE BEKLİYOR

Taylor'ın hastanede boş yer açılana kadar Türkiye'de beklemeye devam edeceği öne sürüldü.