Türkiye'yi çektiği video ile ayağa kaldıran çocuğunun yanında eteğini açan kadın açıklama yaptı!

Sosyal medyada çocuğunun yanında çektiği erotik videoyla tepkilerin odağında olan H.K açıklamada bulundu. İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı’nın olaya el atması sonucu gözaltına alınan kadın “ Eşimin kumar borcu vardı, para kazanmak için videoyu çektim eteğim de yanlışlıkla açıldı” ifadelerini kullandı.

Türkiye'yi çektiği video ile ayağa kaldıran çocuğunun yanında eteğini açan kadın açıklama yaptı!

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı, bir kadının çocuğunun da bulunduğu odada uygunsuz video kaydı yaparak sosyal medya üzerinden canlı yayın yaptığına ilişkin haberlerin basın ve yayın kuruluşlarında yer almasının ardından harekete geçti. Video kaydının içeriğinin ‘müstehcenlik ve hayasızca hareketler’ suçu kapsamında kalabileceği gerekçesiyle kaydı yapan ve yayınlayan şüpheli veya şüpheliler hakkında resmen soruşturma başlatıldı.

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı, bir kadının çocuğunun da bulunduğu odada uygunsuz video kaydı yaparak sosyal medya üzerinden canlı yayın yaptığına ilişkin haberlerin basın ve yayın kuruluşlarında yer almasının ardından harekete geçti. Video kaydının içeriğinin ‘müstehcenlik ve hayasızca hareketler’ suçu kapsamında kalabileceği gerekçesiyle kaydı yapan ve yayınlayan şüpheli veya şüpheliler hakkında re’sen soruşturma başlatıldı.

"YANLIŞLIKLA AÇILDI’

H.K.’nin avukatı Ömer Tekin Türker, H.K.’nin 1.5-2 sene önce eşinden ayrı yaşadığı dönemde temizlik işleri yaparken aynı zamanda Sosyal Medya içerikleri ürettiğini, bir canlı yayın sırasında da eteğinin yanlışlıkla açıldığını, yayını hemen kapattığını ancak başkaları tarafından paylaşılarak yayıldığını söyledi.