Tuvalette doğum yaptığı anları paylaştı!

Sosyal medyada doğum anını videoya çeken kadın viral oldu. Doğum yapmak için kendi evinin tuvaletini seçen anne o anları anbean kaydetti.

Ariel isimli genç kadın evinin tuvaletinde yaptığı doğum anlarını TikTok hesabı üzerinden paylaştı. Kısa bir süre içerisinde doğum yapan kadının kocası videoyu TikTok hesabı üzerinden yayınladıktan sonra viral oldu.

Çift paylaştığı videoya "9 lb bebeğimi tuvalette 50 dakikalık bir doğumdan sonra tek başıma yakaladım, orada sadece kocam vardı" yazdı. Altı saniyelik videoda genç kadın doğum yaparken kocasının onu izlediği görülüyor.

 Tuvalette doğum yaptığı anları paylaştı! - Resim : 1

"BİZİM İÇİN NORMAL BİR OLAY "

Çiftin evde doğum konusunda yeni olmadığını belirtti. Baba, toplamda yedi çocukları olduğunu söyledi. Michael, "Eğitim almak için elimizden gelenin en iyisini yaptık ve bir kaza sonucu daha doğumumuz oldu, bu yüzden bu bizim için alışılmadık bir olay değil," diye açıkladı. "Ayrıca ne yaptığımı ve neler olduğunu da biliyorum” ifadelerini kullandı.

KOCASI ELEŞTİRİ YAĞMURUNA TUTULDU

Michael eşine yardım etmediği için kendisini eleştiren yorumlara, "Yer yoktu" diye açıklamalarda bulundu. Ariel ise çocuğu tutmanın eşi için daha iyi olduğunu belirtti.