Tv 100 sosyal medyada gündem oldu

Türkiye'de ilk kez TV 100 tarafından duyurulan Doğa Koleji Okulları'nın İTÜ Vakfı'na satışı sosyal medyada gündem oldu. Veliler, öğretmenler ve öğrencilerin başlattığı #teşekkürlertv100 etiketi Twitter'da gündem oldu.

Tv 100 sosyal medyada gündem oldu

Binlerce öğrenci ve ailesini ilgilendiren Doğa Koleji okullarının durumu hakkında Tv 100 tarafından hazırlanan haber sosyal medyanın gündemi oldu. #teşekkürlertv100 etiketi açarak habercilik başarısından dolayı tebrik ve teşekkür tweetleri atan kullanıcılar, Türkiye gündeminde ilk 5 sıraya girdi.

Bilindiği üzre, yaşadığı mali kriz nedeniyle öğretmenlere maaş ödeyemeyen hale gelen Doğa Koleji'nde eğitim gören binlerce çocuğun ailesi yetkililerin olaya el koyması için çağrıda bulunmuştu. Çocuklarının durumunun ne olacağını merak eden ailelerin yüreğine TV 100'ün haberi su serpti.

İTÜ Vakfı okullarının, Doğa Koleji'ni satın almak için girişimlere başladığını ve ardından satış konusunda rakam dahil anlaşıldığını son dakika gelişmesi olarak duyuran tv 100'ün telefon santrali bir süreliğine kilitlendi. Arayan tüm veliler haber için çalışanlara teşekkür etti.

Yayın hayatına başladığı günden bu yana, rn doğru haberi en kısa sürede izleyicilerine ve okurlarına ulaştırmak için çalışan TV 100, bundan sonra da sizin ilgi ve övgünüze layık olmak için çalışmaya devam edecek.