tv100 Ankara Temsilcisi Deniz Gürel, İYİ Parti ve bakanlık kulisini paylaştı! AK Parti’den yetkin bir isimle görüşmesini aktardı

tv100 Ankara Temsilcisi Deniz Gürel, tv100 ekranlarında ilgi ile takip edilen Gürkan Hacır ile Taksim Meydanı'nda İYİ Parti ve bakanlık kulisini paylaştı.

tv100.com Yazarı Barış Yarkadaş, tv100 Ankara Temsilcisi Deniz Gürel, Gazeteciler Hacı Yakışıklı, Şaban Sevinç ve Fuat Uğur; Gürkan Hacır ile Taksim Meydanı programına konuk olarak gündemi değerlendirdi.

tv100 Ankara Temsilcisi Deniz Gürel, AK Parti’den üst düzey bir isimle olan görüşmesini tv100 ekranlarında aktardı.

"Böyle bir birlikteliğin olabileceği inancı hâkim"

Deniz Gürel, "AK Parti’den yetkin isimlerle görüştüm. İYİ Parti’nin özellikle milli meselelerde HDP ile aynı yerde olamayacağından hareketle; İYİ Parti’nin koalisyon benzeri bir şeyi seçim sonrası uygulamak, mevcut sistemdeki bazı problemleri kaldırarak ortak bir noktada buluşmak kaydıyla böyle bir birlikteliğin olabileceği inancı hâkim” dedi.

“İYİ Parti’ye verilmesinin bizler için hiçbir sakıncası yoktur”

Gürel, sözlerinin devamında “Görüştüğüm üst düzey bir AK Partili bir isim ‘Olası bir birliktelikte belli bakanlıkların İYİ Parti’ye verilmesinin bizler için hiçbir sakıncası yoktur’ ifadesini kullandı” dedi.