tv100 Ankara temsilcisi Deniz Gürel'den AK Parti kulisi! Seçim üssünü açıkladı

tv100'ün ses getiren programı Gürkan Hacır ile Taksim Meydanı'nda tv100 Ankara temsilcisi Deniz Gürel AK Parti'yle ilgili kulis bilgisini paylaştı. Gürel "AK Parti’nin seçim üssü Erdoğan’ın mitingleri olacak. Erdoğan’ın miting yaptığı yerlerde koordinasyon merkezleri konumlanacak. AK Parti’nin milletvekili listelerinde 3’te 1’inden daha fazla bir değişim planlanıyor." dedi.

tv100.com yazarı Barış Yarkadaş, tv100 Ankara Temsilcisi Deniz Gürel, gazeteciler Hacı Yakışıklı, Şaban Sevinç ve Fuat Uğur Gürkan Hacır ile Taksim Meydanı programına konuk olarak gündemi değerlendirdi. Gürel, 2023 cumhurbaşkanlığı ve milletvekili seçimiyle ilgili AK Parti kulislerinden son bilgileri aktardı. 

"AK Parti’nin seçim üssü Erdoğan’ın mitingleri olacak"
"AK Parti 2023 seçim hazırlıklarına hız verdi diyebiliriz" diyen Gürel "MYK’da Seçim İşleri Başkanlığı bir sunum yaptı, AK Parti’nin seçim üssü Erdoğan’ın mitingleri olacak. Erdoğan’ın miting yaptığı yerlerde koordinasyon merkezleri konumlanacak. Ertan Aydın başkanlığında bir ekip kampanyayı yürütecek. Hem iletişim hem sosyal medya için birden fazla ajansla çalışılacak, ‘Nasıl bir Türkiye hayal ediliyor?’ sorusuna cevap aranacak." dedi.

"Kürt seçmenle ilgili yeni bir dil oluşturulacak"
Gürel "Teşkilatlar 28 Ekim’de Ankara Arena’da buluşacak. AK Parti’nin milletvekili listelerinde 3’te 1’inden daha fazla bir değişim planlanıyor. Milletvekilleriyle ilgili çalışmalar, bölgedeki kanaat önderlerindeki bilgiler ışığında raporlar Binali Yıldırım’a geliyor. Kürt seçmenle ilgili yeni bir dil oluşturulacak." ifadelerini kullandı.