Cüneyt Arkın hayatını kaybetti! "Bekle beni Fatma geliyorum" demişti

Yeşilçam'ın usta ismi Cüneyt Arkın hayatını kaybetti. 85 yaşında hayatını kaybeden Cünet Arkın'ın Evinde rahatsızlandığı ve kaldırıldığı Beşiktaş'taki özel bir hastanede hayatını kaybettiği öğrenildi. Fatma Girik'in ölümü usta oyuncuyu derinden sarsmıştı. "Bekle beni Fatmam geliyorum" demişti.

Yeşilçam'ın Unutulmaz filmleriyle Türk sinemasına damga vuran ünlü oyuncu 85 yaşındaki Cüneyt Arkın, hayatını kaybetti. Evinde rahatsızlandığı ve kaldırıldığı Beşiktaş'taki özel bir hastanede hayatını kaybettiği öğrenildi. 

tv100 canlı yayınında sözleriyle ağlatmıştı

Geçtiğimiz aylarda hayatını kaybeden bir diğer Yeşilçam yıldızı Fatma Girik'in ölümü usta oyuncuyu derinden sarsmıştı. tv100 canlı yayınına bağlanan Cüneyt Arkın gözyaşlarını tutamamış, canlı yayında söyledikleriyle ağlatmıştı.

"Fatma'm bekle beni orda geliyorum" 

Cüney Arkın tv100 canlı yayınında, "İnanamıyorum, bir dönem bitti. Nasıl dayanırım ben bu acıya... Sen ne iyi insandın. Ne kadar alçak gönüllü, dosttun. Mavi mavi bakardın... Nur içinde yat. O anlatılmaz, o hepimizin yüreğinde... Türk insanın yüreğidir o. Baştan aşağı anadoludur o. Anadolu anasıdır o. Fatmam bekle beni orda geliyorum..." demişti. 

Cüneyt Arkın hayatını kaybetti! "Bekle beni Fatma geliyorum" demişti - Resim : 1