Yeliz Yeşilmen hayatının en büyük travmasını hıçkırıklara boğularak anlattı

tv100 ekranlarında her pazar yayınlanan Barış Muslu'nun sunduğu Beyin Dedektifi programına katılan Yeliz Yeşilmen hayatının en büyük travmasını hıçkırıklara boğularak anlattı.

Ünlü şarkıcı ve oyuncu Yeliz Yeşilmen tv100 ekranlarında her pazar yayınlanan Beyin Dedektifi programına katıldı. Barış Muslu'nun sunduğu programda Yeşilmen hayatında kendisini en çok etkileyen travmasını gözyaşlarıyla dile getirdi.

Küçük yaşta yaptığı evliliği ve sonrasında oluşan travmatik olayları tek tek anlatan Yeşilmen, yaşadığı acı dolu günleri hıçkırıklara boğularak itiraf etti.

Yeşilmen, "Hayatınızda keşke hiç yaşamasaydım dediğiniz olaylar nelerdir?" sorusuna şu yanıtı verdi:

"Babam kötü niyetle yapmadı ama evlilik olayını değiştirmek isterdim. Dikkat çeken bir görüntüm olduğu için, hep etrafım tarafından sarışın olmanın kötü yanlarını yaşadım. Eve mektuplar, sessiz telefonlar geliyordu. Babam da korkuyordu. İyi bir kısmetle beni baş göz etmek istedi. Beni görücü usulüyle, 3 gün içinde tanımadığım bir aileye verdi. Hayatımın en önemli travması. Okul hayatım bitti. Derslerim de iyi olduğu için babamın beni evlendirmesine akrabalarımız tepki gösterdi. Babam başıma birşey gelmesin diye iyi bir aileyle Almanya'ya gönderelim dedi. Gerdek gecesi olamadı. Bir karı-kocalık olmadı. Aynı odada dahi uyumadık"

Yeliz Yeşilmen hayatının en büyük travmasını hıçkırıklara boğularak anlattı - Resim : 3

"Gelin gittiğim evde yer yatağında yatıyordum"

"Almanya'ya gidildi. Ama o kısım çok kötüydü. Bana annem ile babamı aratmıyorlardı. Onlar evde olmadığında gizli gizli arıyordum. Sürekli evi temizleyip, yemek yapıyordum. Eve hacılar hocalar geliyordu. Okuyup üfüyorlardı. İntihara teşebbüs edip, bileklerimi kesmişliğim var. Bir hoca tokat atarsan büyü bozulacak dediği için eşim bana tokat attı. Kendi yatak odamda uyuyamıyordum. Gelin gittiğim evde yer yatağında yatıyordum. Bana hiç birşey talep etmediğime dair sözleşme imzalatıp Türkiye'ye yolladılar. Evliliğim 6 ay sürdü"

Ardından İstanbul'da yanlış bir ilişkiye başladığını söyleyen Yeşilmen, "Erkek baskısı, psikolojik ve fiili şiddet hep hayatımda oldu" dedi.

Yeliz Yeşilmen hayatının en büyük travmasını hıçkırıklara boğularak anlattı - Resim : 5

Yeşilmen hayatta en çok kızgın olduğu kişilerin babası ve ayrıldığı eşi Ali Uğur Akbaş olduğunu söyledi. 

"Eski eşimle birbirimizi çok sevdik. Çok büyük bir aşktı. Ben kendimi ezdirmemek için bazı şeylere son verdim. Başka bir çözüm yolu yoktu. Çocuklarımız olduğu için her zaman hayatımda olacak."

Yeşilmen, 16 yaşında Almanya'ya gelin giderken annesinden havalimanında ayrıldığı anını seyirciyle paylaştı.

Yeliz Yeşilmen hayatının en büyük travmasını hıçkırıklara boğularak anlattı - Resim : 7

Ünlü isim hayatının kırılma anını hıçkırıklara boğularak anlattı. Stüdyoda duygusal anlar yaşayan Yeşilmen, annesiyle havalimanında vedalaştığı ana gitti.

Beynimi susturamıyorum diyen Yeşilmen, "Anne ne olur beni bırakma. Ben ne yapacağım, daha çok küçüğüm. Lütfen annemden ayırmayın beni. Ben daha önce annemden hiç ayrılmadım ki. Fiziği güzel diye beni nasıl evlendirebilirsin baba. Bu nasıl mantık. Ben hayatımın en kötü zamanlarını orada yaşadım. Baba sana çok kızgınım. Çünkü ben bunları haketmedim. Niye gittim ki" sözlerini kullanarak geçmişiyle yüzleşti.