tv100'de ne izlediyseniz anında YouTube'da

6 Mayıs günü yayına başlayan tv100 birbirinden kaliteli içeriklerine izleyicilerin istediği zaman ulaşabilmesi için YouTube'da da yerini aldı.

tv100'de ne izlediyseniz anında YouTube'da

Kısa sürede 160 bini aşkın takipçiye ulaşan tv100'ün YouTube hesabında 1080p HD kalitesinde canlı yayına her zaman her yerden ulaşmak mümkün.

Sadece canlı yayınla da sınırlı değil. tv100'de yayınlanan programlar kısa sürede YouTube'a da yüklenerek kaçıranlar ve tekrar izlemek isteyenlerin hizmetine sunuluyor.

tv100'ün YouTube sayfasında farklı oynatma listeleriyle programların bölümlerine ve özel kısa videolarına topluca ulaşmak mümkün.

Okan Bayülgen'in programları Muhabbet Kralı ve Uykusuzlar Kulübü'nün yanı sıra Cengiz Semercioğlu'nun programı Sabah Sohbeti'nin de tüm bölümlerine Youtube üzerinden ulaşılabiliyor.

Ayrıca İşim Ekmeğim haber serisinde tükenmekte olan ya da farklı mesleklerin erbablarının hikayelerii tek bir çatı altında izleyebilirsiniz.

tv100'ün tartışma programları Ahu Özyurt ile Şimdi Konuşalım, Metehan Demir ile Salı Konukları, Ceren Akdağ ile Günün Getirdikleri, Operasyon, Emre Buga ile Bakış Açısı ve Ahmet Kasım Han ve Yalın Alpay ile Yüz Yüze'nin bütün bölümlerine ulaşmak mümkün.

Hilal Ergenekon ile Yarından Önce'de birbirinden değerli konuklarla gerçekleştirilen sohbetlerin arşivi de tv100 YouTube sayfasında.

Ekonominin nabzının tutulduğu Parasal da günü güne Youtube'daki yerini alıyor.

Evinizin oğlu Murat Güloğlu ile Gün Uyanıyor da kaçıranlar için YouTube'dan her zaman ulaşılır durumda.

Programlar Acemi Çırak, Seyir Dünyası, Dost Dünyam ve Yasemin Erbil ile Magazin Hattı da YouTube arşivimizdeki yerini alıyor.

https://www.youtube.com/@tv100 adresinden doğrudan erişilebilir olan tv100 YouTube kanalı anlık olarak güncellenerek sizi tv100'den mahrum bırakmıyor.

Sizde tv100 YouTube kanalına abone olarak yüklenen programlardan anında haberdar olabilirsiniz.