tv100.com yazarı Barış Yarkadaş’tan çarpıcı Meral Akşener kulisi: “Akşener, üç farklı isim önerecek” Kemal Kılıçdaroğlu detayı!

tv100’ün ses getiren programı Erdoğan Aktaş ile Sağlı Sollu’da tv100.com yazarı Barış Yarkadaş, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu’na üç farklı isim önereceğini söyledi. Yarkadaş, ayrıca Meral Akşener’in Kılıçdaroğlu’nun adaylığını istemediğini de aktardı.

tv100.com yazarı Barış Yarkadaş, Gazeteci Hacı Yakışıklı, Hukukçu Prof. Dr. Ersan Şen, Hukukçu Avukat Cem Kaya; Erdoğan Aktaş ile Sağlı Sollu programına konuk olarak siyaset gündemindeki son konu başlıklarını masaya yatırdı.

tv100.com yazarı Barış Yarkadaş, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in altılı masaya üç isim önereceğini belirterek, “Altılı masa devam ederse Meral Akşener’in masanın başkan adaylığı konusu isim olarak gündeme gelirse edindiğim bilgilere göre Kemal Kılıçdaroğlu’na üç farklı ismi önereceği ve bu isimler arasından seçilmesini isteyeceği konuşuluyor” dedi.

Kemal Kılıçdaroğlu detayı!

Yarkadaş sözlerinin devamında, “Akşener’in Cumhurbaşkanı adayının konuşulacağı gün o üç isim arasında Kemal Kılıçdaroğlu’nun isminin olmadığını söyledi. CHP’lilerin kolaylıkla oy vereceği isimler” ifadelerini kullandı.

Yarkadaş, ayrıca bu isimler arasında Mansur Yavaş ya da Ekrem İmamoğlu olup olmadığı konusunda tereddütlerinin de olduğunu söyledi. Yarkadaş, Meral Akşener’in Kılıçdaroğlu’nun adaylığını istemediğini de aktardı.

Yarkadaş "6’lı masa o güne kadar devam eder, Cumhurbaşkanı adayı üzerinde bir toplantı yapar ve ortak bir aday çıkmazsa Kemal Bey CHP’nin adayı olur. Meral Hanım son tahlilde aday olarak kamuoyunun önüne, Cumhurbaşkanı adayı olarak çıkabilir." ifadelerini kullandı.