Latif Şimşek'ten dikkat çeken kulis: Kemal Kılıçdaroğlu aday olmasa bile...

Hande Aydemir ile Şimdi Konuşalım programında tv100.com yazarı Latif Şimşek "Kemal Bey aday olmasa bile iki sayın belediye başkanının da CHP tarafından aday gösterilmeyeceğine ilişkin aldığım bilgiler var" dedi.

TÜRKSAM Başkanı Dr. Sinan Oğan, CHP 22. Dönem Milletvekili Berhan Şimşek, tv100.com yazarı Latif Şimşek, Türkiye Gazetesi Yazarı Cem Küçük; Hande Aydemir ile Şimdi Konuşalım programına konuk olarak gündemi değerlendirdi. 2023 Cumhurbaşkanlığı seçiminde muhalefetin adayının kim olacağı sorusu programda masaya yatırıldı.

"Kemal Bey aday olmasa bile iki sayın belediye başkanının da CHP tarafından aday gösterilmeyeceğine ilişkin aldığım bilgiler var"
Şimşek “Kemal Bey adaylıkta geri adım atmayacak. Kılıçdaroğlu’nun üzerinde psikolojik baskı kuran bir ekip var. İYİ Parti ile CHP’deki Kılıçdaroğlu karşıtlarının bazen birlikte hareket ettikleri de söyleniyor. Yavaş ve İmamoğlu’nun adaylığı ancak sayın Kılıçdaroğlu’nun adaylıktan vazgeçip bu ikisinden birini işaret etmesiyle olabilir. Kemal Bey aday olmasa bile iki sayın belediye başkanının da CHP tarafından aday gösterilmeyeceğine ilişkin aldığım bilgiler var” ifadelerini kullandı.