tv100.com yazarları Barış Yarkadaş ve Hacı Yakışıklı arasında ‘Deniz Baykal’ gerginliği! Sesler yükseldi! Erdoğan Aktaş araya girmek zorunda kaldı

tv100.com yazarları Barış Yarkadaş ve Hacı Yakışıklı arasında Deniz Baykal’ın seçim sürecinde aktif olarak rol almak isteğinin konuşulduğu esnada gerginlik yaşandı. Stüdyoda sesler bir anda yükseldi. Moderatör Erdoğan Aktaş ise, tartışmanın alevlendiği esnada araya girmek zorunda kaldı.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile eski CHP Genel Başkanı Deniz Baykal’ı ziyaretinin yankıları sürüyor. Baykal-Kılıçdaroğlu görüşmesinde Deniz Baykal’ın, CHP örgütlerinin seçimlerde dinamizm içinde, hırsla, heyecanla çalışmaları gerektiğini ifade ederek, “Seçim kampanyasında ben de görev almak istiyorum” dediği belirtilmişti.

Stüdyoda 'Deniz Baykal' gerginliği

Baykal-Kılıçdaroğlu görüşmesinin ve Baykal’ın talebinin konuşulduğu esnada tv100’ün ilgi ile takip edilen programı Erdoğan Aktaş ile Sağlı Sollu’da tv100.com yazarları Barış Yarkadaş ve Hacı Yakışıklı arasında ‘Deniz Baykal’ gerginliği yaşandı.

Yarkadaş’ın “Kılıçdaroğlu’ndan görev istiyor evet, ne var bunda şaşıracak?” sözlerine Hacı Yakışıklı, “CHP için Kılıçdaroğlu için değil… Baykal Anadolu solcusudur, sen şu an tapınma noktasına geliyorsun” sözleriyle karşılık verdi.

Barış Yarkadaş ise Yakışıklı’ya “Siz lider kültünü almışsınız tabi illa lidere tapılacak” şeklinde yanıt verdi.