Özkök: Eğer Kemal Bey önerdiyse hükümet de yaptıysa...

tv100'de ekrana gelen Cengiz ile Ahtapot programında gazeteci Ertuğrul Özkök, ekonomideki gelişmeler ve hükümetin destek adımları ile ilgili dikkat çeken yorumlar yaptı. Özkök, ''İnsanların borçları ödeme konusunda çok büyük sıkıntıları var ve böyle bir şey yaparlarsa çok iyi bir şey. Eğer Kemal Bey önerdiyse hükümet de yaptıysa bence bunu illa bir politika haline getirmeye gerek yok. Ben iyi buluyorum, vatandaşın rahatlaması lazım.' dedi.

Haftanın öne çıkan önemli olaylarından sanat, siyaset ve magazin dünyasının hiç konuşulmayanları, en çok merak edilenler Cengiz ile Ahtapot'ta masaya yatırıldı. 

'Ben iyi buluyorum, vatandaşın rahatlaması lazım'

Ekonomideki gelişmeler ve hükümetin konuyla ilgili destek adımlarını değerlendiren Özkök, ''İnsanların borçları ödeme konusunda çok büyük sıkıntıları var ve böyle bir şey yaparlarsa çok iyi bir şey. Eğer Kemal Bey önerdiyse hükümet de yaptıysa bence bunu illa bir politika haline getirmeye gerek yok. Ben iyi buluyorum, vatandaşın rahatlaması lazım.' ifadelerini kullandı.

Özkök, açıklamasının devamında ''Enerji harcamaları hepimizi bu kış sarsacak. İşimiz zor ama vatandaşa kolaylık sağlayan adımları ben gönülden destekliyorum.'' dedi.

 

Kılıçdaroğlu yorumu

Cengiz Semercioğlu ise 'Kemal Kılıçdaroğlu ana muhalefet partisi olarak bunca yıldır politika yapıyor. Son 6 aydır olduğu kadar gündemi belirleme olarak hükümetin önüne geçmemişti.' şeklinde yorumda bulundu.