Uğur Dündar çağrıda bulundu: Bu sözlerimi ihbar kabul edin!

Haftanın Panoraması programında Uğur Dündar "Üzerinde cübbe ve sarık olan biri çıkmış ‘Uğur Dündar orada (deprem bölgesi) güldü’ diyor. Benim güldüğüme dair bir kare fotoğraf, 2 saniye ses kaydı çıkarın ben ulusumuzdan özür dileyeceğim. Buradan sayın savcılara sesleniyorum. 'Lütfen sözlerimi ihbar kabul edin. Halkı kin ve nefret duygularıyla tamamen provokatif, tamamen dezenformatif, yalana ve iftiraya dayalı söylemlerle kışkırtan kişilerin cezasını verin' ifadeleriyle savcılara çağrıda bulundu.

Türk televizyon tarihinin sayılı isimleri arasında yer alan usta gazeteci duayen televizyoncu Uğur Dündar ile gazeteci-yazar Mine Özbek 'Haftanın Panoraması' programında Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu'nu konuk olarak ağırladı. Dündar programda kendisiyle ilgili söylenen "Uğur Dündar orada güldü" sözlerine yanıt verdi. 

"ACILAR İÇİNDEKİ İNSANLAR BİZE SARILIP AĞLAMIŞLAR"
Dündar, deprem bölgesinde yaşadıklarını  "Kahramanmaraş’ta canlı yayın yapıyoruz, bütün televizyon ekibi gitmişiz. Arkamızdaki enkazda en az 20 can yatıyor. Yakınları ateşler yatmış büyük bir acıyla bekliyorlar. Bu psikolojiyle orada yayın yapıyoruz. Acılar içindeki insanlar bize sarılıp ağlamışlar. Bu bile oradaki insanlar için teselli oluyor. Ben de tutamadım kendimi ağladım." diyerek anlattı.

"BİR KARE FOTOĞRAF, 2 SANİYE SES KAYDI ÇIKARIN BEN ULUSUMUZDAN ÖZÜR DİLEYECEĞİM"
Dündar "Üzerinde cübbe ve sarık olan biri çıkmış ‘Uğur Dündar orada güldü’ diyor. Söyleyecek bir şey bulamıyorum. Benim güldüğüme dair bir kare fotoğraf, 2 saniye ses kaydı çıkarın ben ulusumuzdan özür dileyeceğim." ifadelerini kullandı.

"LÜTFEN BU SÖZLERİMİ İHBAR KABUL EDİN"
Savcılara çağrıda bulunan Dündar "Buradan sayın savcılara sesleniyorum. Lütfen bu sözlerimi ihbar kabul edin. Halkı kin ve nefret duygularıyla tamamen provokatif, tamamen dezenformatif, yalana ve iftiraya dayalı söylemlerle kışkırtan kişilerin cezasını verin." dedi.