"Nusret başarı öyküsüdür, Sarıkaya'nın yaptığı ise..."

Tv100'de yayımlanan "Cengiz ile Ahtapot" programında birbirinden farklı konu başlıklarını Cengiz Semercioğlu ve Ertuğrul Özkök masaya yatırdı.

Fenerbahçe'de Vitor Pereira ile yolların ayrılması, Galatasaray'ın Avrupa macerası, Hülya Avşar'ın "Gerekirse simit yenecek" açıklamaları ve daha birçok konu masaya ikili tarafından masaya yatırıldı.

Muharrem Sarıkaya'nın tokadı

Geçtiğimiz günlerde Habertürk Ankara Temsilcisi Muharrem Sarıkaya'nın röportaj sırasında İHA muhabiri Ahmet Demir'e attığı tokat da programın bir diğer başlığıydı.

Ertuğrul Özkök konuya ilişkin, "Hiç konuşmak istemiyorum ancak sonrasında 'arkadaşı olduğu için konuşmadı' diyecekler ama gerçekten çok kötü bir durum ondan konuşmak istemiyorum" dedi.

Cengiz Semercioğlu ise, "Bu kabul edilebilir, eleştirilemeyecek bir durum değil" ifadelerini kullandı.

Özkök ise konuya ilişkin yorumlarına devam ederken, "Sarıkaya kimseye kötülüğü olmuş biri değil. Ancak yaptığı hareketin savunulacak bir tarafı yok" ifadelerini kullandı.

 

"Nusret bir başarı öyküsüdür"

İlk program için sokak çekimleri sırasında Nusret'in Galata'da açtığı restorantı ziyaret eden ikili burada Nusret ile de kısa bir röportaj yaptı.

Toplamında 30 restorantının olduğunu, bunların 13'ünün Türkiye'de yer aldığı söyleyen Nusret, 31. dükkanın ise Las Vegas'da açılacağını duyurdu.

Nusret'e yönelik eleştirileri değerlendiren Özkök ve Semercioğlu, "Nusret Türkiye'de bir başarı öyküsüdür" dedi.

 "Anneme dünyaları verseniz..."

Geçtiğimiz günlerde Erzurum'da annesini ziyaret eden ve görüntülerini paylaşan Nusret için sosyal medyada eleştiriler gündeme gelmişti. Bu konuya program aracılığıyla açıklık getiren Nusret, "Anneme dünyaları verseniz o burada mutlu, böyle istiyor" açıklamasında bulundu.