Var Odası'na Emre Bol ile Oğuz Altay'ın tartışması damga vurdu!

TV100'de yayımlanan Var Odası programında Emre Bol ile Oğuz Altay'ın kavgası damga vurdu. İkilinin karşılıklı birbirlerine söyledikleri sözler stüdyoda tansiyonun yükselmesine neden oldu.

"2011-2012 sezonu şampiyonu kim?" tartışmasında Oğuz Altay'ın, "Hırsızsınız" ifadesine sinirlenen Emre Bol, "Sensiz hırsız" diyerek sert tepki gösterdi.

Fenerbahçe'nin şike yaptığını iddia eden Oğuz Altay, halkın huzurunda 2011-2012 sezonu şampiyonunun Trabzonspor olduğunu söylerken, Emre Bol, "Açın Türkiye Futbol Federasyonu sitesini bakalım ne yazıyor" dedi.

İkilinin hararetli tartışmasında bardaklar fırlatıldı ve program reklama gitmek zorunda kaldı. İşte o sert tartışma...

"Fenerbahçe camiasından özür dilerim"

Fenerbahçe'nin şampiyon olduğu sezon olan "2010-2011"in üzerinden başlayan tartışma sonrası Oğuz Altay sosyal medya hesabı Twitter üzerinden bir özür mesajı yayınladı. 

Altay mesajında şu ifadeleri kullandı:

Dün gece Tv100 kanalında yayınlanan ve yorumculuk yaptığım Var Odası isimli programda, canlı yayının getirmiş olduğu yüksek adrenalin ve istemsizce Feberbahçe camiasını üzen söylerim olmuştur. Bu kelimeleri tekrarlamamak adına bu metinde zikretmeyeceğim. Bu vesile ile gerek bütün spor kamuoyundan gerekse bütün Fenerbahçe camiasından özür dilerim.

Tv100 yönetşm kurulu ve program yapımcım Ertem Şener'den istemsizce yaşattığım bu sıkıntıdan dolayı, ayrıca özü dilerim. Ebedi dostluk, ebedi kardeşlik...

Saygılarımla Oğuz Altay...