Esra Sönmezer, evlenmemesine sebep olan o travmayı anlattı

tv100'de yayınlanan Barış Muslu'nun sunduğu Beyin Dedektifi programına katılan ünlü oyuncu Esra Sönmezer, evlenmemesine sebep olan o travmayı anlattı.

tv100'de yayınlanan Barış Muslu'nun sunduğu Beyin Dedektifi programına katılan ünlü oyuncu Esra Sönmezer yaşadığı travmalarla yüzleşti.

Sönmezer, annesini kaybetmesinin ardından psikolojik tramva yaşadığını ve anne ile babasının sürekli kavga etmesinden dolayı evlenmeyi hiç düşünmediğini söyledi.

Ünlü oyuncu uçaktan korktuğunu ve şehir dışına sürekli araba ile gittiğini itiraf etti. 

Sönmezer, hayatındaki kırılma anlarını anlatarken stüdyoda duygusal anlar yaşandı.

Esra Sönmezer kimdir?

Esra Sönmezer, 23 Şubat 1983 tarihinde İstanbul'da dünyaya geldi. Arnavut kökenli ailenin tek çocuğudur. 2002 yılında Türkiye'de düzenlenen Güzellik yarışmasında 1. seçilerek herkesin tanıdığı bir isim haline geldi.

Türkiye Güzeli seçildiği yıl Dünya Güzeli yarışmasına katıldı ve 4. oldu ancak yarışmada haksızlığa uğradığını düşündüğü için tacını kabul etmeyerek sahneye attı.

Ardından, Turkcell reklamlarında 1 yıl boyunca oynadı, fakat 2002 yılında annesini kaybetti ve ailenin kararıyla 6 yıl çalışma hayatına ara verip, eğitimini tamamladı.

2004-2007 yılları arası şan, solfej ve musiki dersleri aldı. 2007 yılında Müjdat Gezen'in teşviği ile Müjdat Gezen 'Aktör Studio' oyunculuk okuluna girerek, tiyatro, muzik, dans, diksiyon ve Sinema dersleri almaya başladı.

Savaş Dinçel sahnesinde, Müjdat Gezen ile birlikte ‘Jüri’ adlı kabarede, ‘Gözlerimi Kaparım Vazifemi Yaparım’ , ‘Savaşma Seviş’ ve Oda tiyatrosu ekibiylede ‘Meyhane’de Tiyatro’ adlı oyunlarda oynadı.