Hacı Yakışıklı: Demirtaş 6'lı masaya ayar veriyor

tv100'ün gündem yaratan siyaset programı Taksim Meydanı'nda tutuklu HDP eski Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş'ın muhalefete yönelik tepkisi tartışıldı. Programın konuklarından Hacı Yakışıklı, ''Demirtaş 6'lı masaya ayar veriyor, bir cümle söyleyemiyor 6 Genel Başkan.' şeklinde yorum yaptı.

AK Parti 26. Dönem Milletvekili Mehmet Metiner, Saadet Partisi Genel Başkan Yardımcısı Avukat Bülent Kaya, Akademisyen - Yazar Dr. Erol Mütercimler ve Yeni Akit Gazetesi Ankara Temsilcisi Hacı Yakışıklı; Gürkan Hacır ile Taksim Meydanı programına konuk olarak gündemi değerlendirdi.

Programda, eski HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş, cezaevinden yazdığı yazıda muhalefete yüklenerek "Siz kararsız seçmenden daha kararsızmışsınız. Lütfen kendinize gelin" sözleri masaya yatırıldı. 

'Demirtaş 6'lı masaya ayar veriyor'

Demirtaş'ın söz konusu çıkışına en dikkat çeken yorum ise programın konuklarından Hacı Yakışıklı'dan geldi. 

Yakışıklı, şu ifadelere imza attı;

Demirtaş, Devlet Bahçeli’ye “Aklınıza başınıza alın” desin bakalım Bahçeli ne yapıyor. Demirtaş altılı masaya bunu söylüyor, “Selahattin Demirtaş sen kimsin de bunu söylüyorsun” diyemiyorlar. Demirtaş ayar veriyor, bir cümle söyleyemiyor 6 Genel Başkan