Hacı Yakışıklı'dan dikkat çeken Kılıçdaroğlu ve İmamoğlu yorumu

tv100'ün Taksim Meydanı programı konuklarından Hacı Yakışıklı, CHP'nin Maltepe'deki mitingi için ''Bu miting Ekrem İmamoğlu’nun Karadeniz’e giderek gayri resmi bir şekilde adaylığını açıklama mitinglerine karşı Kemal Kılıçdaroğlu’nun gayri resmi bir şekilde adaylığını açıklama mitingidir.'' dedi.

Gürkan Hacır ile Taksim Meydanı programına konuk olarak katılan AK Parti 26. Dönem Milletvekili Mehmet Metiner, Bizim Tv Yayın Yönetmeni Şaban Sevinç, Yeni Akit Gazetesi Ankara Temsilcisi Hacı Yakışıklı ve Kamuoyu Araştırmacısı Murat Gezici, siyasetin gündeminde yer alan CHP'nin İstanbul Maltepe'deki mitingini değerlendirdi.

Yakışıklı: Bu miting patronun kim olduğunu göstermeye yönelik mitingdir

Karadeniz turuyla tepkilerin odağına haline gelen İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu ve Maltepe'deki mitinginin ardından cumhurbaşkanlığı adaylığı konusunda günden güne daha fazla öne plana çıkmaya başlayan CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu hakkında dikkat çeken açıklamalar yapan Hacı Yakışıklı, ''Bu miting Ekrem İmamoğlu’nun Karadeniz’e giderek gayri resmi bir şekilde adaylığını açıklama mitinglerine karşı Kemal Kılıçdaroğlu’nun gayri resmi bir şekilde adaylığını açıklama mitingidir. Bu miting patronun kim olduğunu göstermeye yönelik mitingdir.'' ifadelerini kullandı.