MasterChef'te Somer Şefin sevgilisi ortaya çıktı!

tv8 ekranlarında yayınlanan MasterChef jüri üyesi olan Somer Sivrioğlu’nın sevgilisi ortaya çıktı. Somer Sivrioğlu magazin gündemine eşini aldattı iddialarıyla gündeme gelmişti.

MasterChef'te Somer Şefin sevgilisi ortaya çıktı!

MasterChef’te jüri üyesi olan Somer Sivrioğlu daha önce magazin gündemine eşini aldattı iddialarıyla gündeme gelmişti.

Somer Şef’in eski eşi ise sosyal medyadan “Üzülerek söylemeliyim ki 18 yıldır birlikte olduğum Somer Sivrioğlu'yla olan evliliğimizi çıkan haberlerdeki konu yüzünden bitirme kararı aldık. Zor günler geçiriyorum. Ailem, çocuklarım ve iş hayatımın etkilenmemesi için çabalıyorum. Arkadaşlarımın restoranda görüp bana haber vermesiyle öğrendim. Daha sonra da mesajlaşmalarını yakaladım” açıklamasında bulunmuştu.

Somer şef ortaya çıkan durum hakkında bir çok kesimden sosyal medya üzerinden de tepki almıştı.

Bir sosyal medya kullanıcısının Soner Şef’e “Verdiğin röportajda eşini nasıl aldattığını anlattın mı?” demesi üzerine Somer Şef sinirlenmiş ve “Anlatmadım çünkü böyle bir şeyi merak edecek kadar ruh hastası olmayacağınızı düşündüm, yanılmışım pardon” sözlerini dile getirmişti. Bu doğrultuda verdiği cevapla da eşini aldattığını kabul etmişti.

MasterChef'te Somer Şefin sevgilisi ortaya çıktı! - Resim : 1

Konu hakkında Somer şef sessizliğini uzun süre korudu. Fakat sık sık biriyle görüştüğü de kameralar tarafından görüntülenmişti.

Yeni sevgilisinin ise Masterchef yarışmasında editör olarak çalıştığı ortaya çıktı. Somer Şef, verdiği röportajın birinde kendisine sorulan; “Hiç aşık oldun mu? Evlilik hakkında düşüncelerin neler?” sorusuna Somer Şef ise…

Somer Şef kendisine sorulan soruya ise “Yeni aşık oldum. Evet, çok taze denilebilir. Ama evlilik falan gibi bir şey yok kafamda” sözlerini dile getirmişti. Bu sözleri ise büyük bir yankı uyandırmıştı

Görenleri şok içerisinde bırakan bu sözlerden sonra Somer Şef yeni bir sevgilisi olduğunu açıklamıştı.