MasterChef'te büyük talihsizlik! Şefler o yemeği tatmadı

TV8 ekranlarında yayınlanan MasterChef programında ana kadroya seçilecek 15'inci yarışmacısının belli olduğu geceye; Mustafa'nın yaşadığı şef talihsizliği damga vurdu.

MasterChef'te büyük talihsizlik! Şefler o yemeği tatmadı

20 Ağustos akşamı ekranlara gelen MasterChef'te final turu için yarışmacılar ana kadroya doğrudan giren son yarışmacı olmak canla başla mücadele etti. Kadroya girecek son kişinin belli olacağı yarışmanın ilk tur yemeği fish and chips oldu.

 

En iyi balık tabağını yapmak için uğraşan yarışmacılardan; Atakan, Melis, Mustafa, Emre, Rabia, Nejdet ve Yiğit bir üst tura yükseldi.

İkinci turda büyük talihsizlik 

Yaratıclık etabına gelen yarışmacılara bamya ürünü verildi. Mustafa bu etapta büyük talihsizlik yaşayarak elini kesti. Şeflerin geri sayıma başladığı sırada mustafa elini kesti. Elinden sıçrayan kan ise tabağın kenarına geldi. 

Gelen sağlıkçılar hemen müdahale ederken, sinirlenen Mustafa tezgaha yumruk attı. MasterChef'te büyük talihsizlik! Şefler o yemeği tatmadı - Resim : 2

"Senin yaşadığın gerçek bir şef talihsizliği"

Bu yaşanan şeyin tam bir şef talihsizliği olduğunu söyleyen Somer Sivrioğlu, "Şef talihsizliği, burada ilk kez Mehmet Şef'in kullandığı ve bazen de yarışmacılar tarafından yerli, yersiz kullanılan bir terim. 'Fırında cevizim yandı, şef talihsizliği', 'Ocakta yemeğim yandı, şef talihsizliği', 'Üzerine malzemeyi koymayı unuttum, şef talihsizliği' Bunların hiçbiri şef talihsizliği değil. Bunların hepsi yarışmada yapılan hatalar. Gerçek şef talihsizliği senin yaşadığın. Sadece elini kesmekle kalmadın; elinde bir yere ve parmağından gelen kanın bir parçası da yemeğine sıçradı. Ne yazık ki hijyen kuralları gereği biz de senin yemeğini tadamıyoruz ve değerlendirmeye alamayacağız. Bunun için de çok üzgünüz"

 

Kaynak: Milliyet