Survivor Yiğit'ten bomba ifşa! Her şeyi açıkladı!

TV8 ekranlarının merakla izlenen yarışması Survivor'dan elendikten sonra bomba açıklamalarda bulunan Yiğit Oruçoğlu, her şeyi anlattı. Survivor Yiğit, favori yarışmacıları da cümlelerine ekledi.

Survivor Yiğit'ten bomba ifşa! Her şeyi açıkladı!

TV8 ekranlarının merakla izlenen yarışması Survivor'a veda eden Yiğit Oruçoğlu, Öykü Çelik ve Çağrı Atakan'ı kastederek olay sözler söyledi. 

Geçtiğimiz hafta Survivor'daki kritik eleme konseyinde adaya veda eden isim, ünlüler takımından Yiğit oldu. Survivor Yiğit, elenmesinin ardından bomba açıklamalarda bulundu.

 

Survivor Yiğit'ten bomba ifşa! Her şeyi açıkladı! - Resim : 2

"Benden önce gidebilirlerdi"

Ünlüler takımında egosal sıkıntılar olduğunu söyleyen Survivor Yiğit, "Kimse kimseyi alttan almıyordu. Herkes kendi dediklerini savunuyordu. Odak da bu yüzden dağılıyordu oyunlarda. Bu tarz sıkıntılar düzelmediği sürece oyun grafiği inişli çıkışlı olacak bence. Adaya daha yeni geldim. Benim değerlendirilecek performansım, orada 45 gün kalan kişilere göre daha oluşmamıştı. Benden önce gitmesi gereken kişiler, mesela kadınlarda Öykü'nün performansı çok zayıftı bakacak olursak. Erkeklerde Çağrı abi. Bu isimler benden önce gidebilirdi" dedi. 

Yiğit Oruçoğlu, Survivor'daki favori isimlerini de açıkladı. Yiğit, "Ünlüler takımında Sergen, gönüllüler takımından da  Berkay. İnşallah onlar için güzel bir Survivor olur" ifadelerini kullandı.