Finale sayılı haftalar kala Masterchef Türkiye için bomba iddia!

TV8 Ekranlarının vazgeçilmez yarışması Masterchef Türkiye'nin finaline kısa bir süre kala ortaya atılan iddia, sosyal medyanın gündemine bomba gibi düştü.

Finale sayılı haftalar kala Masterchef Türkiye için bomba iddia!

Masterchef Türkiye'nin bitimine artık sayılı haftalar kaldı, zaman final için akmaya başladı.

16 kişi ile başlayan heyevan dolu yarışmada 6 kişi kaldı.Ppazar günü bir isim daha yarışmadan ayrılacak derken ortaya bomba gibi bir iddia atıldı. İşte o iddia!

Peki Masterchef'in finaliExxen'de mi yayınlanacak?

Ünlü televizyoncu Acun Ilıcalı yakında, yeni dizi ve eğlence platformu olan Exxen ile sıkça konuşuluyor. Masterchef'in finali Acun'un son projesi olan Exxen'de yayınlanacağı öne sürüldü. Ücretli bir platform olan olan Exxen'in ilk haftasında tüm yayınlar ücretsiz olacak ve Masterchef finali de oradan canlı olarak yayınlanacak. 

Finale sayılı haftalar kala Masterchef Türkiye için bomba iddia! - Resim : 1

Bomba proje Exxen'in 2021 yılının ilk haftası itibariyle yayın hayatına başlayacağı tahmin ediliyor. Masterchef finali için şu an kesin bir tarih yok fakat kalan yarışmacı sayısına bakılırsa Ocak ayının ilk haftası yarışmanın final yapması ve 2020'nin birincisinin seçilmesi olası. 

 

Finale sayılı haftalar kala Masterchef Türkiye için bomba iddia! - Resim : 3

Bu konu hakkında Acun Ilıcalı'dan herhangi bir açıklama yapılamdı. Bu bomba iddia sosyal medyada bir hayli merak konusu oldu.