Survivor 2021 ünlüler takımında bir ilk! Eleme adayının son sözleri şoke etti!

Acun Ilıcalı'nın sunduğu TV8 ekranlarının vazgeçilmez yarışma programı Survivor 2021'in 16 Ocak gecesi yayımlanan yeni bölümü nefes kesti. Peki Survivor 2021'de dokunulmazlığı kim kazandı? Eleme adayı kim oldu? İşte ayrıntılar...

Survivor 2021 ünlüler takımında bir ilk! Eleme adayının son sözleri şoke etti!

Ünlü televizyoncu Acun Ilıcalı'nın sunduğu merakla takip edilen yarışma programı Survivor'ın 16 Ocak gecesi yayımlanan yeni bölümü yayımlandı. Son olarak gönüllüler takımından Sena'nın elendiği yarışmada, dokunulmazlık oyununu kim kazandı? Hangi yarışmacı potaya girdi? İşte tüm detaylar...

Ödül oyununu kim kazandı?

Kıyasıya rekabetin yaşandığı Survivor 2021'in yeni bölümünde yarışmacılar, ödül oyununu kazanmak için ter döktü. 9-9'luk skorla berabere kalan ünlüler ve gönüllüler takımı, nefesleri kesti. Heyecan dolu anlara sahne olan ödül oyununu Ünlüler takımı kazandı.

 Dokunulmazlığı kim kazandı?

Ödül oyununu kaybeden gönüllüler, dokunulmazlık oyununu kazanarak, moral buldu. Ada konseyine giden ünlüler takımı ise, ilk kez kaybettikleri dokunulmazlık için büyük üzüntü duydu.

Eleme adayı belli oldu!

Dokunulmazlık oyununu kaybeden ünlüler ada konseyine giderek, aralarından bir ismi potaya koydu. Acun Ilıcalı, potaya gidecek ismi açıkladı. Ünlüler takımından ilk kez eleme adayının çıkarıldığı gecede, İlayda eleme adayı oldu.

Survivor 2021 ünlüler takımında bir ilk! Eleme adayının son sözleri şoke etti! - Resim : 2

İşte İlayda'nın son sözleri!

Haftanın ilk eleme adayı olan İlay, "Takım arkadaşlarıma göre bir tık daha geriden geliyorum. Beni yazmalarını mantıklı buluyorum. Ama ben bu takımdayken de savaşmayı öğrendim. Canımı dişime takarak savaşıyorum. Yarıştığım sürece bunu asla bırakmayacağım" sözleriyle ada konseyine damga vurdu.