Masterchef Mehmet Şef stüdyoda delirdi! “Mutfakta böyle çalışılır”

Acun Medya tarafındna tv8 ekranlarında izlyeici karşısına çıkan MasterChef’in her bölümü heyecan dolu. Ekranlara gelen son bölümde ise Mehmet Şef adeta delirdi. İşte detaylar…

Masterchef Mehmet Şef stüdyoda delirdi! “Mutfakta böyle çalışılır”

Sık sık mutfakta sert bir insan olduğunu dile getiren Mehmet Şef, “Mizacım kesinlikle böyle. Ben oyuncu değilim. O yaptığımı bir kez daha yapamam. Benim için mutfak kaos yeridir. Ben o kaostan beslenirim. Mutfak insanları etkiler. Ben seni zehirleyebilirim” sözlerini dile getirdikten sonra Masterchef yarışmasında büyük bir skandala imzasını attı. Peki, neler yaptı?

Dün akşam ekranlara gelen son bölümde üçlü düellolar ekranlara taşınmıştı. Balık ve deniz ürünlerinden bir yemek yapmaları istenen Begüm, Yusuf ve Fatma isimli yarışmacılar sonuna kadar rekabet içerisinde geldiler. Yusuf ise yarışmada en iyi kendisini gösterebilmek için büyük bir savaş verdi. Mehmet Şef ise…

Sevilerek izlenen yarışmanın son bölümünde Yusuf isimli yarışmacı yemeğini yaparken; Mehmet Şef ise yarışmacıların yanına giderek sorularını cevaplamıştı. Yusuf ise Mehmet Şefe sorusunu yöneltti. Mehmet şef ise Yusuf isimli yarışmacıyı uyardı ve tavaların hepsinin yerini değiştirdi. Bağırarak; “Mutfakta böyle çalışılır. Biraz hızlı ol. Biraz hızlı ol” sözlerini dile getirdi.

Mehmet Şefin böyle bir anda yarışmacıya yükselmesi ise seyircileri rahatsız etti. Dengeleri değiştirdi. Sık sık yarışmacılara sert davranan Mehmet Şefin bu halleri ise sosyal medyada; “Acun Ilıcalı artık bu adamı uyarmalı. Adamlar zaten bir şey bilmiyor” sözlerini dile getirdiler.