Survivor tarihine damga vuran kavga! 2 kişi birden diskalifiye oluyor!

TV8 ekranlarında yayınlanan Acun Ilıcalı'nın sunduğu Survivor'da ünlüler adasında yaşanan Doğan ve Barış'ın büyük kavgası gündem oldu. Barış, kendisine "Karaktersizsin" diyen Doğan'ın üzerine koşması diskalifiye haberlerini de beraberinde getirdi. İşte detaylar...

Survivor tarihine damga vuran kavga! 2 kişi birden diskalifiye oluyor!

TV8 ekranlarının fenomen yarışması Survivor'ın, bu akşam ekrana gelecek yeni bölümünde ünlüler takımı karıştı.

Survivor'ın yeni bölüm fragmanında Barış ve Doğan arasındaki büyük kavga olay oldu. Ünlüler adasında Barış, kendisine "Karaktersizsin" diyen Doğan'ın üzerine koşuyor. İkili arasındaki kavganın ardından diskalifiye gelip gelmeyeceği ise merak konusu oldu.

Doğan ve Barış adada kıyamet kopardı

Survivor'ın bu akşam yayınlanacak olan yeni bölümünde ise her iki takım bu defa ödül oyununda karşı karşıya gelecek. Survivor'ın yayınlanan yeni bölüm tanıtımına ise ünlüler takımındaki kavga damga vurdu.

Oyundan sonra ünlüler takımında sinirler geriliyor. Açlık ve aile özleminin hat safhada yaşandığı yarışmada gergin anlar yaşanacak.

Survivor tarihine damga vuran kavga! 2 kişi birden diskalifiye oluyor! - Resim : 2

"Sen karakterini burada belli ediyorsun"

Ünlüler takımı kampında Doğan'ın "Sen karakterini burada belli ediyorsun. Anladın mı?" sözleri karşısında Barış çok sinirleniyor.

 

Survivor tarihine damga vuran kavga! 2 kişi birden diskalifiye oluyor! - Resim : 4

"Karaktersizsin oğlum sen"

Arkadaşlarının tutmakta zorlandığı Barış'ın "Ne karakterinden konuşuyorsun? Karakterden konuşma seni var ya..." sözleri karşısında ise Doğan herkesi şoke eden bir yanıt veriyor.

Barış'a yeniden "Karaktersizsin oğlum sen" diyen Doğan'ı  Çağrı sakinleştirmeye çalışıyor.

Survivor tarihine damga vuran kavga! 2 kişi birden diskalifiye oluyor! - Resim : 5

Kendisini tutan takım arkadaşlarından kurtulan Barış, Doğan'a saldırmak için koşmaya başlıyor. İkili arasında ne yaşandığı ise yeni bölümde ortaya çıkacak.