Jüri üyeleri şoke oldu! MasterChef'te Mehmet şef skandalı ifşa etti!

TV8'de yayınlanan MasterChef Türkiye'de herkesi şoke eden bir olay yaşandı. MasterChef'in tatlı sert jüri üyesi Mehmet Yalçınkaya, yarışmacılardan birinin, kendisine sosyal medyadan mesaj gönderdiğini açıkladı.

Jüri üyeleri şoke oldu! MasterChef'te Mehmet şef skandalı ifşa etti!

TV8'de yayınlanan MasterChef'te ilginç bir olay gün yüzüne çıktı. MasterChef'in jüri üyelerinden Mehmet Yalçınkaya, bir yarışmacının kendisine sosyal medyadan mesaj attığını açıkladı. Adaylardan Fikret, mesajı atanın kendisi olduğunu ve mesaj atma sebebini, mesajda neler yazdığını söyledi.

"Hesabımdaki mesajlar kutusunda..." 

Şef Yalçınkaya, "İlginç bir şey yaşadım. Dün gece eve gittim. Telefonda programla ilgili yorumlara bakıyordum. Hesabımdaki mesajlar kutusunda, yarışmacılardan birinden gelen mesajı gördüm" ifadelerini kullandı.

Jüri üyeleri şoke oldu! MasterChef'te Mehmet şef skandalı ifşa etti! - Resim : 2

"Bunu yaşıma vermenizi umuyorum"

Bu sözler üzerine arayan giren yarışmacı Fikret ise, "Benim şef, ben yazdım. Sebebi de bazen insanlar morali bozulduğu zaman modu da düşüyor. İlk oyundan sonra hatalar benimdi. Herkese söz hakkı verirken sıra bana geldi ama 'Yorum yapmak istemiyorum' dedim. Bu patavatsızlığımdan dolayı özür diliyorum. Bugün de o iddialı sözlerden arınarak daha güzel şekilde yarışacağıma inanıyorum. Bunu yaşıma vermenizi umuyorum" dedi.

Jüri üyeleri şoke oldu! MasterChef'te Mehmet şef skandalı ifşa etti! - Resim : 3

"Herhangi bir konuda burada konuşabiliriz" 

Mehmet Yalçınkaya ise yarışmacının attığı mesajla ilgili olarak "Fikret aynen böyle bir mesaj attı. Yarışmadaki davranışlarını bundan sonra izleyeceği politikaları içeren bir yazı yazdı. Dünkü davranışından sonra özür mesajıydı. Özelden mesaj atmana gerek yok bütün gün buradayız. Birlikte zaten konuşabiliyoruz. Herhangi bir konuda burada konuşabiliriz. Bu imkanı size veriyoruz zaten. Herkes istediğini söyleyebilir" şeklinde konuştu.

Jüri üyeleri şoke oldu! MasterChef'te Mehmet şef skandalı ifşa etti! - Resim : 5

Şef Danilo Zanna ise tepkisini "Olmaması gereken bir şeydi bu çok garip. Açıkçası şok yaşıyorum" sözleriyle ifade etti.

Jüri üyeleri şoke oldu! MasterChef'te Mehmet şef skandalı ifşa etti! - Resim : 7

""Sakın ama sakın bir daha böyle bir şey yapmayın" 

Fikret'i uyaran Somer Sivrioğlu ise "Sakın ama sakın bir daha böyle bir şey yapmayın. Çok yanlış şeyler yapıyorsun Fikret yarışmaya konsantre ol" dedi.